Coronavirus

Dr. Mario en de strijd tegen het virus.

De website RetroNintendoKopen.nl is onderdeel van levelseven.


De wereld komt langzaam weer op gang, er is ook bij ons weer iets meer mogelijk, maar het blijft zaak om verstandig met de situatie om te gaan.

Wij blijven open

Gelukkig is het virus niet overdraagbaar via pakketjes. De postbezorging blijft in de lucht en hebben we gelukkig de mogelijkheid gehad om binnen de richtlijnen van het RIVM open te blijven. Daar zijn we heel erg blij mee. Al is het maar om al die mensen die nu thuis zitten een leuk potje Mario te bezorgen.

Afhalen en Wegbrengen

Het wegbrengen van grote verkoop pakketten is weer mogelijk. We vragen je hier enkel gebruik van te maken als het om dermate veel spullen gaat dat verzending met de post redelijkerwijs niet mogelijk is.

Het ophalen van bestellingen is nog niet mogelijk. Naar verwachting zal dit vanaf begin juni weer mogen.

Levertijd en voorraden

We werken met een kleinere bezetting dan normaal, maar we doen onze uiterste best om al onze beloftes aan jullie na te komen.

Het is momenteel erg druk bij PostNL en andere vervoerders. Houd er rekening mee dat je pakket een dag vertraging op zou kunnen lopen.

Leveringen van nieuwe producten gaan momenteel erg moeizaam. Hierdoor kan het zijn dat sommige producten uitverkocht zijn. Onze excuses hiervoor.

Take care

Laat je niet gek maken, maar wees wel verstandig. En denk vooral ook aan elkaar.

En voor de echte retro liefhebbers: even niet meer blazen in die NES cartridges natuurlijk; anders is Mario straks ook ziek.