Coronavirus

Dr. Mario en de strijd tegen het virus.

De website XboxVerkopen.nl is onderdeel van levelseven.


Het zijn gekke tijden. Het coronavirus houdt de gemoederen flink bezig en de maatregelen van het kabinet stapelen zich in rap tempo op.

Onze dank is groot voor de mensen in cruciale beroepen die met man en macht proberen de maatschappij draaiende te houden.

Wij blijven open

Gelukkig is het virus niet overdraagbaar via pakketjes. De postbezorging blijft voorlopig nog in de lucht en zolang dat het geval is, volgen wij de adviezen van het RIVM om besmetting te voorkomen en blijven we open. Al is het maar om al die mensen die nu thuis zitten een leuk potje Mario te bezorgen.

Ophalen en wegbrengen niet mogelijk

Het ophalen van bestellingen of het wegbrengen van je inkoop pakketjes is helaas niet meer mogelijk. Zowel de inkoop als verkoop kan in ieder geval t/m 6 april enkel met de post.

Levertijd en voorraden

We werken met een kleinere bezetting dan normaal, maar we doen onze uiterste best om al onze beloftes aan jullie na te komen.

Het is momenteel erg druk bij PostNL en andere vervoerders. Houd er rekening mee dat je pakket misschien een dag vertraging op zou kunnen lopen.

Leveringen van nieuwe producten gaan momenteel erg moeizaam. Hierdoor kan het zijn dat sommige producten uitverkocht zijn. Onze excuses hiervoor.

Take care

Laat je niet gek maken, maar wees wel verstandig. En denk vooral ook aan elkaar.

En voor de echte retro liefhebbers: even niet meer blazen in die NES cartridges natuurlijk; anders is Mario straks ook ziek.