Custom Gameboys

Ontwerp je eigen unieke Gameboy.

De Gameboy Advance is misschien wel de beste Gameboy die Nintendo gemaakt heeft.

Je kunt bij ons uit duizenden mogelijkheden jouw ultieme Gameboy Advance samenstellen. Kies de lens, de kleur behuizing en de knoppen en ga voor een AGS-101 Backlight schermpje om hem helemaal af te maken.

Je kunt de Gameboy vervolgens Build to Order door ons laten bouwen, of je kunt het Bouwpakket bestellen om hem thuis zelf in elkaar te zetten.

Heel veel plezier met jouw unieke stukje video game geschiedenis! 😃Meer over de Gameboy Advance

Een Gameboy Advance met Backlight Scherm is misschien wel de ultieme Gameboy.

De Gameboy Advance (vaak afgekort als GBA) is de derde generatie Gameboy van Nintendo. De eerste Gameboy Advance kwam uit in 2001 als de opvolger van de Gameboy Color.

Een van de grootste voordelen van de Gameboy Advance is dat je er alle generaties Gameboy games op spelen. Van Pokemon Blue tot Pokemon Fire Red en van Tetris tot Mario Kart Super Circuit. Kortom, als je de wereld van de Gameboy wilt ontdekken, is de Gameboy Advance een perfect uitgangspunt.

Het design van de eerste generatie Gameboy Advance is erg populair en in tegenstelling to de GBA SP heeft deze nog een normale headphone jack.

Enige nadeel van de GBA is het scherm. De latere modellen van de GBA SP, de AGS-101 modellen hebben een mooi helder backlight scherm, wat een stuk prettiger speelt dan de standaard AGB-001 schermpjes van de Gameboy Advance. Het mooie is dat je de originele Gameboy Advance kunt modden, zodat deze ook een mooi backlight scherm heeft.

Zo heb je the best of both worlds en misschien wel de ultieme Gameboy te pakken!