Tips van de Community

Deze 5 product reviews heeft onze klant Mats geschreven.
🤫 Psst, zelf ook wat golden coins verdienen met het schrijven van product reviews? Lees hier hoe.
Product Review
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Playstation 3 Games

Prachtig spel
Naar mijn mening is dit een van de beste online/offline spellen ooit. Eerst begon ik aan de uitgebreide story mode, die had ik al gauw uitgespeeld ondanks dat deze erg lang is. Daarna ging ik door naar GTA online om met mijn vrienden te spelen. Je hebt in dit spel oneindig veel dingen te doen en je zal je niet snel vervelen. Even een stukje auto rijden met een muziekje aan tussen de missies door is ook dikke prima.
Tom Clancy's: Ghost Recon: Wildlands
Tom Clancy's: Ghost Recon: Wildlands
Playstation 4 Games

Zeer goede storyline
Ik raad dit spel zeker aan! Het is 10x leuker om samen met een vriend te spelen aangezien je de missies zo extra realistisch kan aanpakken. De story mode is lekker lang en heeft een mooie verhaallijn. Je kan zelf kiezen in wat voor style je de missies aanpakt en wanneer je welke missie doet.
The Crew 2
The Crew 2
Playstation 4 Games

De grote map in dit spel is tof!
Dit spel heeft de grootste map die ik ooit heb gespeeld. Met een map die gebaseerd is op de U.S.A. is het heerlijk om van punt A naar punt B te rijden. Meestal rijd ik dan met een van de realistische auto's vanaf de East coats naar de West coast of andersom! Dit spel is perfect om te spelen met een stuur en /of gaspedalen voor je console.
Battlefield 5 (V)
Battlefield 5 (V)
Playstation 4 Games

Super realistisch spel!
Dit spel is perfect als je van strategisch nadenken houd. De graphics zijn echt insane! Vaak ben je lang bezig met 1 potje, hierdoor kan je perfect een tactiek uitkiezen die je kan toepassen op die ronde. Omdat de maps zo groot zijn kan je vaak niet rond rennen als een kip zonder kop maar moet je echt nadenken over je volgende stappen. Dit maakt het extra realistischer.
Tom Clancy's: Rainbow Six - Siege
Tom Clancy's: Rainbow Six - Siege
Playstation 4 Games

Top game!
Dit is een spel waarin je echt je eigen draai moet vinden op het gebied van speel style en wapen/operator keuze. Tactisch nadenken is erg belangrijk in dit spel, als je dood gaat moet je wachten op de volgende ronden. Dit motiveert mij om elke ronde tactisch te spelen. De maps zijn fijn om te spelen. Ik houd er van om dit spel met vrienden te spelen aangezien we dan echt met een plan de win kunnen pakken. Het heeft wel wat speel uurtjes voor mij geëist om een beetje decent in dit spel te worden.
verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock