Stage lopen bij de leukste webwinkel van Utrecht

De allerleukste webwinkel? Van heel Utrecht? Ok, je hebt gelijk. Ik geef het toe. Dit is er eentje in de categorie "wij van WC-eend adviseren WC-eend". Maar we houden dan ook heel erg veel van ons WC-eendje. 🐥

We eisen hem gewoon op. Kan ons het schelen. Wij zijn de allerleukste webwinkel van Utrecht. En als jij bij ons stage komt lopen, worden we samen nóg leuker! 😃

Onze Baby

Het bedrijf levelseven is een jong, snelgroeiend e-commerce bedrijf in tweedehands spelcomputers.

We zijn het bedrijf gestart met de website RetroNintendoKopen.nl met een paar schoenendozen onder een bed een studentenkamertje. Langzaam zijn we steeds groter geworden en inmiddels verzenden we met 7 man elke maand duizenden pakketjes naar onze klanten.

We hebben hier een uitgebreider verhaal geschreven en hier een overzichtje van al onze websites. 

We doen geen gekke dingen, maar proberen het elke dag een klein beetje beter te doen dan gisteren. Met jou erbij in ons team, gaan we hier graag nog even mee door! 🚀


Stage Lopen

We zijn een klein bedrijf met een jong, hecht team. Als stagiair ben je een heel belangrijk deel van ons team en krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Zie bijvoorbeeld het verhaal van Mila's stage of Kristie's stage (beide HBO communicatie) of het verhaal van Ivar's stage (MBO Ondernemer Retail) voor een idee.

Opleidingen

We hebben stage-plekken beschikbaar voor de volgende opleidingen:

  • HBO - Communicatie
  • HBO - Technische Bedrijfskunde
  • MBO - Ondernemer Retail (BOL)

Staat jouw opleiding er niet bij, maar sluiten jouw wensen wel goed aan bij de beschrijving hieronder, neem dan ook gerust contact op.

Wat doe jij?

HBO Communicatie / Technische Bedrijfskunde

Je werkt zelfstandig aan een overhangend strategisch doel dat goed aansluit bij jouw opleiding (of specialisatie). We kiezen het doel in overleg, maar voorbeelden zijn het verder personaliseren van de klantervaring, het opzetten van nieuwe bedrijfstak in reparaties, het automatiseren en optimaliseren van de logistieke processen in ons magazijn (aka verzendschuur), het uitzetten van social media strategie, het verbeteren van onze content marketing, etc. Daarnaast werk je dagelijks hands-on aan kleinere tactische projectjes, die direct impact hebben op het bedrijf.

MBO Ondernemer Retail (BOL)

Je draait dagelijks mee in de drie belangrijkste operationele processen: verwerken van inkomende goederenstromen, versturen van alle online bestellingen en het contact met klanten. Je voert gerichte verbeteringen door op de website en denkt mee over hoe we bepaalde aspecten van de webshop nog beter vorm kunnen geven. 

Naast de dagelijkse operatie, voer je stageopdrachten uit die met alle facetten van het bedrijf te maken hebben. Bij Ondernemer Retail ligt de nadruk op innovatie en het zelfstandig opzetten van nieuwe dingen. Bij Manager Retail ligt de nadruk op het leiding geven en verbeteren van de dagelijkse bedrijfsvoering.

Wat bieden wij?

  • Een klein, hecht team in een informele, energieke sfeer. Voordeel van een klein team is dat je goed alle aspecten van het bedrijf kunt overzien en dat we snel kunnen schakelen. Dus niet alleen mooie eindrapporten die onder in een lade belanden, maar daadwerkelijk zelf iets implementeren.
  • We zitten aan de Atoomweg 50 in Utrecht (10 minuten fietsen vanaf Utrecht CS en goed bereikbaar met het OV).

Wie ben je?

Je bent energiek, ondernemend ingesteld en kunt goed zelfstandig werken. De beschrijving van de stage sluit goed aan bij de vereisten vanuit je opleiding.

Klinkt goed, en nu?

Stuur ons een mailtje en vertel ons waarom jij graag bij ons stage komt lopen.

Wellicht praten we dan binnenkort verder in onze verzendschuur onder het genot van een potje old-school Mario Kart.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock