Over Ons

Genoeg over ons. Hoe gaat het met ons?

De website levelseven.nl is onderdeel van levelseven.


Het verhaal van levelseven gaat terug tot een druilerige zondagmidag in het najaar van 2010...

We zaten gedachteloos wat te klikken door de diepe krochten van het internet toen we een advertentie voor een Nintendo 64 tegenkwamen. Op zo'n moment is je portemonnee natuurlijk geen match voor de overweldigende lading jeugdsentiment die je direct overvalt, dus een paar dagen later lag die zelfde N64 bij ons op de deurmat.

Al snel bleek dat wij niet de enige waren wiens kinderhartje sneller begon te kloppen bij het horen van dat oude Mario deuntje of het blazen in die cartridges.

Daar moesten we eigenlijk wat mee doen...

Zo gedacht, zo gedaan: op 11 maart 2011, zag onze eerste baby RetroNintendoKopen.nl het levenslicht. Drie hele lange dagen F5-en later kwam eindelijk de eerste bestelling binnen (shoutout naar Els!) en de rest, zo zeggen ze, is geschiedenis.

Dat eerste pakketje bleek het begin van een geweldig avontuur. Sinds die dag proberen we het elke dag een klein beetje beter te doen en zijn we dankzij jullie langzaam maar zeker uitgegroeid tot Nederlands beste webwinkel op het gebied van retro videogames - met meerdere websites om je spullen te kopen of te verkopen.

Ruim 30.000 game liefhebbers hebben we al geholpen om hun video game nostalgie te herbeleven en we zijn nog lang niet klaar!


Het Team

We zijn een klein hecht team van retro game liefhebbers.

We proberen van elk contactmoment met jullie een persoonlijke ervaring van te maken, dus stellen we ons bij deze graag even aan je voor...


Chris Vermeulen | levelseven

Chris Vermeulen


Avatar van Chris al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Chris, 31 jaar, en student in Utrecht. Naast mijn liefde voor oude consoles verzamel ik gesteentes, fossielen en mineralen.

Tijdens het gamen zing ik gezellig mee met de nummers van Bazart en ik ben geregeld op mijn mountainbike in de Ardennen te vinden.

Wat doe je bij levelseven?

Met liefde zal ik jullie bestellingen verzamelen en inpakken, maar met pijn in mijn hart zal ik afscheid nemen van al dat moois.

Daarnaast sta ik voor jullie klaar als de pixels niet op je scherm verschijnen, je een Pikachu wil adopteren, of als je een andere vraag hebt.

Ook de website ontkomt niet aan mijn aanwezigheid en ik zal het team wat Brabantse gezelligheid meegeven.

Wat is je favoriete game?

Mario Kart op de SNES. Er zijn vele controllers in mijn jeugd gesneuveld om de top te kunnen bereiken maar mijn broers waren nog altijd beter dan ik.


Bauke Mandemaker | levelseven

Bauke Mandemaker


Avatar van Bauke al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Mijn naam is Bauke en ik ben 22 jaar. Ik ben groot fan van motorrijden, sporten en een heerlijk potje Mario Kart op de zondagmorgen.

Wat doe je bij levelseven?

Ik sprokkel geregeld jullie orders bij elkaar en ben ondertussen vaak te horen aan de telefoon voor een praatje - of voor serieuze dingen natuurlijk. Ook ben ik zo nu en dan te zien in een video op TikTok of Instagram, maar het liefst test ik natuurlijk alle spullen grondig doormiddel van eindeloos spellen spelen.

Tussendoor voorzie ik mijn collega's regelmatig van een lekker kopje koffie en een kwalitatief potje pingpong om de vierkante ogen tegen te gaan.

Wat is je favoriete game?

Ik heb meerdere jochies nachtmerries bezorgd in deze game. Ik werd ook wel de koning van nuketown genoemd, flexend met die dark matter camo.

Het kan maar één game zijn: Call Of Duty Black Ops III natuurlijk.


Danny Stooker | levelseven

Danny Stooker


Avatar van Danny al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Danny, ik ben 31 jaar en ik bouwde mijn eigen eerste computer toen ik 8 was.

Wat doe je bij levelseven?

Ik ben de reparatie monteur. Ik vind het geweldig om te zien hoe apparaten in elkaar zitten. Zo ben ik met installeren/repareren/upgraden steeds een stapje hoger gegaan. En uiteindelijk zit ik nu te solderen/reflowen/reballen van aparaten die hulp nodig hebben. Zonde om goede apparaten weg te gooien die nog te repareren zijn!

Het is geweldig werk en je kan je kennis steeds meer uitbreiden.

Wat is je favoriete game?

Mijn favoriete games blijben toch de Pokémon games op de Nintendo’s. Voor Playstation heb ik mij zeker vermaakt met The Last of Us. En Halo voor op de Xbox mag ook niet ontbreken.


Justy Petronilia | levelseven

Justy Petronilia


Avatar van Justy al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Justy, 25, student in Utrecht, en opgegroeid met de oude bekende GameCube en de Wii. Naast mijn expertise in Nintendo games, houd ik ook van zaalvoetbal en anime series.

Een fanatieke gamer die van winnen houdt, tijdens een spel heb ik altijd een serieuze blik. Tegelijkertijd ben ik zorgeloos en heb ik vaak een relaxte houding, verder heb ik de ambitie om een eigen bedrijf te starten.

Wat doe je bij levelseven?

Met passie ga ik te werk met jullie bestellingen: één voor één verzamelen en zorgvuldig inpakken, plus alle inkoop accuraat beoordelen en ook repareren wanneer nodig.

Ook sta ik voor je klaar als je alleen een zwart beeld ziet, niet verder komt in Super Mario of als je andere vragen hebt. Op we website zal ik alles zo compleet mogelijk maken, zodat je met minder vragen zit en sneller je game kan starten.

Wat is je favoriete game?

Super Smash Bros Ultimate op de Nintendo Switch. Elke keer deed ik mijn uiterste best om mijn broer te overmeesteren, maar het lukt tot op de dag van vandaag nog steeds niet.


Martijn Paans | levelseven

Martijn Paans


Avatar van Martijn al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Mijn naam is Martijn en met 19 jaar oud ben ik met de opleiding Ondernemer Retail bezig.

Met 3 grote broers ben ik vanaf jongs af aan al bezig geweest met het gamen op de oude consoles en daaruit is mijn grote game passie gegroeid.

Wat doe je bij levelseven?

Ik zorg dat jullie pakketjes geregeld worden. Ik wil uiteindelijk gaan reageren op jullie malse berichtjes en zorgen dat jullie de beste ervaring mogelijk gaan krijgen.

Wat is je favoriete game?

Na een heel leven lang aan game ervaring moet ik toch de win geven aan Terraria. Vanaf de Xbox 360 tot desktop al de bosses laten boeten voor wat ze me aan willen doen en met mods gaan er nog veel meer uitdagers vallen.


Ted de Kroon | levelseven

Ted de Kroon


Avatar van Ted al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Hallo! Ik ben Ted (19 jaar) en ik doe de opleiding Ondernemer Retail E-Business op het ROC Midden-Nederland in Utrecht.

Vroeger met de DS op de achterbank van de auto heeft voor mij het begin met gamen gemaakt. Ook vind ik het leuk om op allerlei manieren de wereld van techniek te ontdekken, door bijvoorbeeld gebruik maken van een 3D printer.

Wat doe je bij levelseven?

Los van alle diverse werkprocessen die ik graag mee wil maken ga ik met plezier jullie pakketten inpakken en reageren op jullie leuke mailtjes.

Wat is je favoriete game?

Mijn passie voor handelen is bij dit spel alleen maar gegroeid en daarom heeft Rocket League voor mij de eerste plaats gekregen. Helaas ben ik in het spel zelf nooit zo goed geworden. 😊


Scott Smook | levelseven

Scott Smook


Avatar van Scott al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Scott, ik ben 16 jaar oud, ik doe de opleiding ondernemer handel op het ROC Midden-Nederland in Utrecht.

Wat doe je bij levelseven?

Ik loop hier stage en ik ga hier bestellingen bij elkaar zoeken en helpen met het inkoop en verkoopproces om hopelijk te helpen met dit bedrijf te verbeteren.

Wat is je favoriete game?

Toen ik een nog wat jonger was, speelde ik redelijk veel spelletjes op mijn Wii, Na veel zeuren bij mijn ouders of ik een Nintendo DS mocht kwam uiteindelijk de Nintendo Switch uit die ik samen met mijn zusje heb gekocht.

Mijn favoriete games zijn de Pokémon games. Ook vind ik games zoals Football manager en FIFA erg leuk al word ik soms wel erg boos er om.


Rens van der Schaft | levelseven

Rens van der Schaft


Avatar van Rens al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Rens, ik ben 18 jaar oud.

Ik volg de opleiding Ondernemer Retail in Utrecht en ik hou van varen in met mijn boot en gamen op mijn Nintendo of PC.

Wat doe je bij levelseven?

Ik loop hier stage. Ik hou me bezig met het inpakken van bestellingen en het beoordelen van jullie mooie apparatuur. Jullie kunnen me ook in jullie mailbox vinden mocht er een vraag zijn.

Wat is je favoriete game?

Je kan me vaak zien op mijn missie om de very best te zijn tijden het spelen van mijn favoriete games Pokémon.


Ishak Crljenkovic | levelseven

Ishak Crljenkovic


Avatar van Ishak al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Mijn naam is Ishak en ik ben 18 jaar oud. Ik volg op het moment de opleiding ondernemer handel in Arnhem.

Ik hou ervan om tijd te besteden met mijn vrienden en te sporten. Verder daag ik af en toe een aantal jochies uit voor een potje FIFA.

Wat doe je bij levelseven?

Op het moment loop ik stage bij het bedrijf en werk ik aan de bestellingen die bij jullie terecht komen. Ik hoop snel een handje te kunnen bijdragen aan de inkoop van het bedrijf.

Wat is je favoriete game?

Als ik het heb over een jantje uit de delen, waar denken jullie dan aan?

Controllers worden gebroken en mensen gek gemaakt...

Ik heb het natuurlijk over FIFA. Ieder jaar weer is het zelfde feest bij iedereen thuis, niemand die tegen me op kon.


Valentijn van de Weerd | levelseven

Valentijn van de Weerd


Avatar van Valentijn al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Valentijn en ik ben 17 jaar. Ik doe de opleiding Ondernemer Handel aan het Rijn Ijssel in Arnhem en ik ga hier de aankomende periode stage lopen.

Wat doe je bij levelseven?

Ik loop hier stage en hoop hier veel nieuwe dingen te leren, Ik verwacht hier dingen te leren zoals inkoop en verkoop, en ga hoogst waarschijnlijk jullie pakketjes inpakken!

Wat is je favoriete game?

Ik heb veel favoriete games gehad zoals: GTA 5, Rocket league en call of duty. Maar uiteindelijk is Warzone mijn favoriete game.


Jasper Den Oude | levelseven

Jasper Den Oude


Avatar van Jasper al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Mijn naam is Jasper Den Oude ik ben 16 jaar oud en woon in Huizen. De opleiding die ik volg op dit moment is: E-Commerce Specialist op het MBO College Hilversum.

Mijn hobby’s zijn: voetballen, gamen en wat rondhangen met vrienden.

Wat doe je bij levelseven?

Op dit moment loop ik stage bij levelseven. Mijn doel is om de klantreis op de website te verbeteren en klanten te woord te staan.

Verder pak ik wat pakketjes in en help ik hier en daar.

Wat is je favoriete game?

Ik ben een absolute meester in games zoals GTA V, The Crew Motorfest en The Crew 2.

Of het nu gaat om razendsnelle races, epische missies of gewoon rondhangen in de open wereld, ik ben er klaar voor. Denk je dat je me kunt verslaan? Kom maar op, ik sta open voor een uitdaging!


Tim van Dijk | levelseven

Tim van Dijk


Avatar van Tim al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Tim, 33 jaar, woon op 5 minuten fietsen van onze verzendschuur, en ik ben dit avontuur 13 jaar geleden gestart.

Wat doe je bij levelseven?

Ik verzorg de websites en de techniek achter de logistieke processen. In de praktijk betekent dat dat ik voornamelijk veel naar code aan het staren ben. Hoeveel moderne poespas er wel niet aan te pas komt om een paar 8bit spelcomputers te verzenden...

Tussendoor pak ik graag af en toe een willekeurige game om deze eens grondig te testen en probeer ik nog een beetje sturing te geven aan het zooitje ongeregeld hierboven.

Wat is je favoriete game?

Ocarina of Time. Of nee, Banjo Kazooie. Donkey Kong Country 2. Mario Party? Smash! Oooh, the memories...


Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Op zoek naar een stage of een bijbaantje en wil jij ons team komen versterken? Awesome! 😃

Zie deze pagina voor de mogelijkheden of stuur ons gewoon een berichtje.

Tot snel!

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock