Repareren

Waarom weggooien als je die oude pareltjes ook kan repareren?

Vroeger hadden we knikkers en Tamagotchi's. We spaarden flippo's, Pokémon kaarten en Tamagotchi's. We speelden met van die kleine skateboardjes en we harkten via Limewire met een paar kilobyte per week liedjes naar binnen voor de MP3-speler. Het leven was goed.

Mooiste van dit alles though? Je Nintendo! Voor ons in ieder geval wel. Zo veel mooie herinneringen mogen niet verloren gaan, dus we proberen dan ook zoveel mogelijk kapotte spelcomputers te redden om zo die gevallen strijders weer een nieuw leven te geven. Doe je mee?


Reparatie Service

Is de soldeerbout niet je beste vriend? Geen mario over boord.

Je kunt de reparaties ook door ons laten uitvoeren. Enige dat jij hoeft te doen is de reparatie online bestellen en je apparaat opsturen. Vervolgens krijg je hem spik en span weer terug!

Op dit moment bieden we de reparatie service alleen aan voor de Gameboy Classic, de Gameboy Advance en voor Disc Games. Voor de Gameboys kunnen we naast reparaties ook vette mods uitvoeren voor jouw Gameboy.Reparatie Handleidingen en Tutorials

De meeste problemen zijn prima zelf op te lossen. En daar hoef je geen afgestudeerd reparatiekundige voor te zijn.

Hier vind je enkele uitgebreide handleidingen voor diverse veelvoorkomende problemen.

Dus zet je Bob de Bouwer muts op, schrap die nieuwe Switch van je verlanglijstje en lap samen met ons je kapotte pareltje weer op!Custom Gameboy

Naast reparaties en modificaties op jouw eigen Gameboy, kun je ook een gepimpte custom Gameboy kant en klaar bij ons bestellen. Kies de kleur behuizing, knoppen en pads en ga voor een AGS-101 backlight voor de ultieme Gameboy.