Gameboy Advance Reparatie Service - Reparatie Service
Gameboy Advance Reparatie Service - Reparatie Service
Gameboy Advance Reparatie Service - Reparatie Service - 2
Gameboy Advance Reparatie Service - Reparatie Service - 3
Gameboy Advance Reparatie Service - Reparatie Service - 4

Gameboy Advance Reparatie Service

Je oude pareltjes repareren en professioneel refurbishen

Gameboy Advance Reparatie Service
Gameboy Advance Reparatie Service Gameboy Advance Reparatie Service - 2 Gameboy Advance Reparatie Service - 3 Gameboy Advance Reparatie Service - 4

v.a. 19.95


Gratis heen- en terugzending

Meer dan 100.000 klanten geven ons een 9.4.


Hoe werkt het?

Stap 1. Opsturen

Reken dit product af en stuur je apparaat met verzendlabel naar ons op.

Stap 2. Diagnose

Binnen 72 uur na ontvangst krijg je van ons de diagnose met daarbij de kosten en verwachte duur van je reparatie.

Stap 3. Repareren

Zodra je de reparatie kosten hebt afgerekend, gaan we aan de slag.

De meeste reparaties duren minder dan een week.

Stap 4. Genieten

We sturen je apparaat in tip-top conditie weer terug, zodat jij weer kan genieten van je oude trouwe vriend.

Basisprijs

Bij de basisprijs van € 19.95 zit inbegrepen:

  • PostNL verzendlabel om je apparaat op te sturen
  • verzendkosten voor de terugzending
  • diagnose van het mankement
  • een kleine beurt 🛠🧼

Reparatie Kosten

De kosten van de reparatie zelf krijg je te horen bij de diagnose. Hieronder zie je per defect de prijs waar je ongeveer rekening mee moet houden.

No Cure, No Pay

Als jouw apparaat toch niet te redden is of als je de reparatie te duur vindt, kun je er na de diagnose altijd nog vanaf zien.

Dan sturen we je apparaat kosteloos retour en storten we ook je geld weer terug.

Zendingen Combineren

Het is mogelijk je zendingen te combineren met andere bestellingen of verkopen. Neem even contact op, dan vergoeden we de verzendkosten


Gameboy Advance Reparatie Service

GROTE BEURT

Als deel van de reparatie krijgt je apparaat sowieso een grote beurt, zodat hij er weer met trots door het leven kan en helemaal klaar is voor het volgende level! 👌

Dat betekent voor de GameBoy Advance:

  • een nieuwe krasvrije scherm lens.
  • nieuwe rubberen pads voor de verbinding van de knoppen met de printplaat
  • een flinke schoonmaakbeurt van buiten en - belangrijker nog - van binnen!

Veelvoorkomende defecten bij de Gameboy Advance

Dit zijn enkele van de veelvoorkomende defecten van de Gameboy Advance die we in de meeste gevallen kunnen repareren.

Voor de reparatie van deze defecten moet je ongeveer rekening houden met €20,- tot €50,-. De exacte kosten hoor je bij de diagnose.

Let op: wij repareren geen Gameboy Advance SP!

LOSLATENDE OF BEKRASTE SCHERM LENS

Het schermpje is vaak een van de eerste plekken waar krassen ontstaan. Heel irritant natuurlijk als je je tijdens het Pokémon vangen blind staart op een krasje op je scherm.

We zetten standaard bij elke reparatie ook een nieuwe krasvrije scherm lens in je Gameboy.

GEEN GELUID UIT JE GAMEBOY

Soms heeft het speakertje in je Gameboy Advance het begeven en komt er geen of nauwelijks geluid meer uit. Dit kan meerdere oorzaken hebben, maar in vrijwel alle gevallen kunnen we het repareren door de speaker te vervangen.

GAMEBOY DOET HET NIET DOOR SCHADE VAN LEKKENDE BATTERIJEN

Als er lange tijd batterijen in je ongebruikte Gameboy blijven zitten, kunnen die gaan lekken, waardoor je Gameboy niet meer werkt. Soms is dit al te verhelpen door de corrosie op de batterijpunten goed schoon te maken, soms moeten er nieuwe batterijpuntjes gesoldeerd worden, en soms is het moederbord zelf dermate beschadigd dat de Gameboy niet meer te redden is. We kunnen het pas met zekerheid zeggen als we je apparaat in handen hebben.

KAPOTTE KNOPPEN

Als je knoppen niet goed reageren, of alleen als je heel erg hard drukt, kun je dit verhelpen met nieuwe knoppen, rubbers en het reinigen van de printplaat. Eventuele versleten of beschadigde knoppen die nog wel werken, kun je hiermee natuurlijk ook vervangen.

We vervangen de zijpanelen, de AB-knoppen, de vierpuntsdruktoets, de start-select knoppen, de aan-uit slider en de rubbertjes onder de knoppen die het contact met de printplaat verzorgen. We gebruiken nieuwe knoppen in dezelfde kleur als je originele knoppen.

Bij de Gameboy Advance heb je vaak ook dat de aan-uit knop heel fragiel is en deze bijvoorbeeld alleen werkt als je hem heel voorzichtig schuift of op 80% richting aan laat staan. Dit is iets complexer omdat het power-mechanisme op de printplaat gesoldeerd zit, maar ook dat probleem kunnen we meestal oplossen.


GAMEBOY Advance MODS

Naast defecten repareren, kunnen we je Gameboy Advance ook een likje verf geven en zelfs compleet modden. 😍

Let op: Als je een of meerdere van deze opties wenst, geef dit dan aan in je opmerkingen na het plaatsen van de order.

BESCHADIGDE BEHUIZING VERVANGEN

Is de behuizing van je Gameboy door de jaren heen behoorlijk versleten en vergeeld? You're not alone. We kunnen de gehele behuizing vervangen voor je in verschillende kleuren. Deze ziet er exact hetzelfde uit als het origineel, maar is nieuw gemaakt en dus ook niet origineel van Nintendo. Geef in de opmerkingen aan welke van de beschikbare kleuren je wilt hebben.

Let op: Als je kiest voor het installeren van een backlight, dan hebben we sowieso een nieuwe shell nodig. Deze moet namelijk op maat gemaakt worden voor het scherm. In dat geval kun je kiezen uit de kleuren:

IPS BACKLIGHT MONTEREN

Let op: tijdelijk niet beschikbaar!

Deze optie is alleen mogelijk voor de traditionele Gameboy Advance (met de knoppen naast het scherm). Het is met €89.95 niet goedkoop, maar wel de absolute kers op de taart. Je krijgt dan ook sowieso een splinternieuwe behuizing (keuze uit grijs of zwart) en een nieuwe extra grote scherm lens.

Met deze optie bouwen we een gemodificeerd IPS V2 scherm mét ingebouwde verlichting in jouw Gameboy Advance. Het backlight zit in het scherm ingebouwd waardoor je een mooie egale verlichting krijgt, die veel mooier oogt dan de traditionele "backlight" ledjes die door het scherm heen schijnen. De verlichting is bovendien aanpasbaar met een knoppen combinatie Zie voor meer informatie dit product:

Zo heb je dus een originele jaren 80 Gameboy Classic mét een schermpje waar je je vingers bij aflikt. Dus old school Pokemon vangen kan nu ook zonder zaklamp 's avonds in bed. 😃😎

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock