Nee Jij Bedankt

Nee echt, je bent een topper.

Bedankt? Voor wat dan?

Voor dat je er bent. Dankjewel. Klinkt misschien erg rozegeur-en-maneschijn, maar feit is: zonder klanten hebben wij geen werk.

We doen dan ook hard ons best om je elke dag weer een klein beetje beter te kunnen helpen. Op deze pagina vind je enkele voorbeelden in het kader van NeeJijBedankt™.

Het is toch ons bedrijf?

Veel van de verbeteringen zijn ontstaan door ideëen die we van jullie hebben gekregen. Weet jij iets dat we beter kunnen doen, laat het ons vooral weten!

Klantverhalen

Het leukste van ons werk zijn die kleine tidbits die je terugkrijgt van blije klanten.

Zeker als het gaat om nostalgische aankopen heeft iedereen zo zijn eigen verhaal bij de producten. Die Super Nintendo die je vroeger helemaal grijs gespeeld hebt. Die N64 game die je niet mocht van je ouders, dus altijd bij een vriendje speelde. Of die NES Zapper waarmee je vroeger de hele woonkamer overhoop schoot. Het is heerlijk om dat te horen.

Hier en daar hebben we mogeijkheid om wat uitgebreider met onze klanten te praten. En daar komen vaak hele leuke verhalen uit. Wat dacht je van deze toppers?


Thank You Kaartjes

Het leukste van ons werk zijn die kleine interacties met blije klanten.

Als klanten bij ons langs komen, is dat natuurlijk een mooie gelegenheid om even het gesprekje aan te knopen. Als we de bestelling via de post verzenden, is het een stuk lastiger.

Toch vinden we het belangrijk om ook dan een klein beetje verhaal mee te geven aan het product. Dus wat we normaal gesproken verbaal mee zouden geven, schrijven we nu gewoon op: op een Thank You kaartje.

Thank You Kaartjes

Omdat een eerlijk, persoonlijk, handgeschreven kaartje bij je bestelling de perfecte manier is om een klein beetje leven toe te voegen aan het product. En als we zelf een foutje hebben gemaakt, hebben we gelukkig een Sorry kaartje om het een beetje goed te maken.

We doen het lang niet bij elk pakketje, dan zouden we binnen no time lamme handen hebben. Maar als we het erbij doen - bij de wat grotere bestellingen en trouwe klanten - dan gaan we ook helemaal los.


Kapotte Consoles

Iedereen die wel eens een oude Nintendo in bezit heeft gehad, weet het. Die dingen zijn oerdegelijk. Een Super Nintendo loopt ook na ruim 20 jaar nog als een trein. Dat kan je van de elektronica van tegenwoordig niet meer zeggen. Ah, vroegâh...

Maar zelfs onder de degelijke apparatuur van vroeger is er soms een dapp're strijder die het leven laat. Onder de modernere consoles is het sterftecijfer nog een stuk hoger. Veel patiënten kunnen we zelf repareren, maar af en toe moeten we toch echt afscheid nemen...

Of toch niet?

We hadden op een zeker moment meer dan 100 consoles, controllers en andere elektronica in quarantaine. Met het oog op de StrijdVoorDuurzaamheid™, is weggooien geen optie. Dus zoals wel vaker als we met een probleem zitten, wendden wij ons via de nieuwsbrief tot jullie!

Met de vraag: Wie kan er iets met kapotte consoles?

En dat hebben we geweten. Goeie dagschotel, wat een hoop leuke reacties hebben we van jullie gehad. Heel Nederland gaat aan de kapotte retro game consoles!

Operatie #RedDeGevallenStrijders was aan!

Iedereen krijgt een Kapotte Console

Jullie Plannen

En wat een mooie plannen allemaal! Een hoop handige harry's en harrina's met een soldeer hobby, veel leuke ombouwprojectjes met raspberry pi's, powerbanks, lampen, hard drives en zelfs een belt buckle, en ook een hoop plannen die we van te voren niet hadden kunnen bedenken. Om er een paar te noemen:

  • Een creatieve knutselaar die nog onderdelen zoekt voor zijn retro game versie van de robot Johnny 5 uit de film Short Circuit.
  • Twee ICT-leraren met mooie plannen voor een techniekles met leerlingen.
  • Een Geocache enthousiasteling die een NES console gaat uithollen en gebruiken als cache.
  • Een papa en zoon die samen een Link-schild familiewapen gaan bouwen.
  • Een muzikant die Gameboys ombouwt tot custom elektronische muziekinstrumenten.
  • Een ondernemer in de dop die retro consoles gaat gebruiken als display om zijn killer brownies aan te prijzen.

En zo nog heel veel meer. Wij werden er ontzettend blij van om al die mooie plannen te lezen.

En toen?

We hebben al jullie mailtjes zo goed mogelijk proberen te matchen met de spullen die we hadden en een hoop van jullie hebben we blij kunnen maken met een pakketje!

Kapotte Consoles voor operatie #RedDeGevallenStrijders

In totaal zijn er een kleine 50 pakketten de deur uit gegaan. En zo hebben al die honderden consoles en controllers bij jullie weer een 2e (wat zeg ik, misschien wel 3e, 4e, 5e) leven gekregen. Bedankt!

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock