Jannes en Max de Biergamers

Jannes en Max zijn typische studenten aan de Universiteit Utrecht. Ze houden van veel gezelligheid, gaan vaak naar het terras of drinken thuis een biertje. Dit laatste gaat dan ook vaak gepaard met een potje gamen.

Jannes en Max wonen samen in een studentenhuis. Ze hebben een mini woonkamer, wat slim is ingericht tot chill-kamer. Naast de bier koelkast staat een bankje en de TV mét Xbox mag natuurlijk niet ontbreken. 

Max vertelt dat hij vroeger ook veel heeft genoten van verschillende games. Zo had hij een Xbox 360, Xbox One, Playstation 2, Wii en een Nintendo DS Lite. Hij genoot toen dan ook vaak met vrienden of zijn oudere broer en zus van de verschillende games. 

Toen hij klaar was op de middelbare school heeft hij gamen een beetje links laten liggen en heeft hij zijn consoles verkocht. Tot dat corona vorig jaar zijn intrek nam en hij besloot weer een Xbox aan te schaffen. 

Op deze manier kon ik toch nog “chillen” met mijn vrienden, ook al was het online.

Wat doen jullie het liefste? 🍻

Een potje track-een-bak-mania is favoriet. "Het is eigenlijk heel simpel", vertelt Jannes. Wie als eerst af is, moet een biertje adten. Iedereen racet een bepaald parcours in het spelletje TrackMania. Heb je de snelste tijd dan kom je boven aan te staan. Lukt het jou niet om degene boven je te verslaan en is je benzine leeg? Dan ben je helaas verplicht tot een adtje. 🍻

Je begrijpt dat wij van dit soort gouden tips uitgebreide notities maken voor ons volgende bedrijfsuitje. 😊

Wie is er beter?

Tijdens een potje gaat het er heftig aan toe, er kan er immers maar één de beste zijn. Het fanatisme spat er bij beide jongens vanaf wanneer de Xbox aanstaat. Volgens Jannes is al deze spanning niet terecht:

Max doet leuk mee hoor, maar uiteindelijk komt er vaak toch dezelfde winnaar uit en dan kan jij wel raden wie dat is… 😉

Ome DUO

Studenten zijn blut en lui, dat is nou eenmaal zo. "Wij als studenten hebben ook niet veel te besteden en als er dan een mogelijkheid is om een goedkope goedwerkende console te scoren op een makkelijke manier, is dat superfijn. Het is heel nice dat er websites zoals levelseven bestaan."

Wanneer ome DUO weer is geweest, zullen we zeker weer een kijkje nemen op de website.

terug naar de blog

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock