Golden Coins

Ka-ching.

Behalve met keiharde euro's, kun je in onze winkels ook afrekenen met Golden Coins. De Golden Coin is een knipoog naar een van de oudste currencies in de gaming wereld, de muntjes in het mushroom kingdom van Mario.

Wat is een Golden Coin waard?

Omgerekend in euro's: 100 Golden Coins = € 1.00.

Daarnaast hebben we soms speciale acties waarbij je alleen met Golden Coins kunt afrekenen.

Golden Coins Verdienen

Je kunt Golden Coins op de volgende manieren verdienen:

  • Verkoop je oude games. Bij het verkopen van je Nintendo, Sega, laystation en Xbox producten kun je kiezen voor uitbetaling in euro's of Golden Coins. Als je kiest voor Golden Coins krijg je een flinke bonus.
  • Meer kopen is meer verdienen. Voor elke 10 euro die je uitgeeft op onze verkoop websites ontvang je (als je ingelogd bent) 100 Golden Coins. Deze Coins worden bijschreven op het moment dat je bestelling verzonden is.

Hoeveel Coins heb ik al?

Je kunt je huidige saldo aan Golden Coins terugvinden op je account pagina.

Golden Coins Uitgeven

Je kunt je Golden Coins uitgeven op al onze websites.

Ze zijn te gebruiken op het gehele assortiment, er is geen minimumbesteding, en werken ook gewoon in combinatie met andere kortingsacties. Het enige waar ze niet op gelden is eventuele verzendkosten.

Je Golden Coins automatisch verrekend in je winkelmandje als je ingelogd bent.

RetroNintendoKopen.nl

De website RetroNintendoKopen.nl (onze oudste site!) is een beetje vreemde eend in de bijt. Op die site heten de Golden Coins spaarpunten. Elke 100 coins zijn equivalent aan 1 spaarpunt. Om de coins op RetroNintendoKopen.nl uit te geven moet je op die website apart inloggen met hetzelfde e-mail adres.