Over Ons

Genoeg over ons. Hoe gaat het met ons?

Het verhaal van levelseven gaat terug tot een druilerige zondagmidag in het najaar van 2010...

We zaten gedachteloos wat te klikken door de diepe krochten van het internet toen we een advertentie voor een Nintendo 64 tegenkwamen. Op zo'n moment is je portemonnee natuurlijk geen match voor de overweldigende lading jeugdsentiment die je direct overvalt, dus een paar dagen later lag die zelfde N64 bij ons op de deurmat.

Al snel bleek dat wij niet de enige waren wiens kinderhartje sneller begon te kloppen bij het horen van dat oude Mario deuntje of het blazen in die cartridges.

Daar moesten we eigenlijk wat mee doen...

Zo gedacht, zo gedaan: op 11 maart 2011, zag onze eerste baby RetroNintendoKopen.nl het levenslicht. Drie hele lange dagen F5-en later kwam eindelijk de eerste bestelling binnen (shoutout naar Els!) en de rest, zo zeggen ze, is geschiedenis.

Dat eerste pakketje bleek het begin van een geweldig avontuur. Sinds die dag proberen we het elke dag een klein beetje beter te doen en zijn we dankzij jullie langzaam maar zeker uitgegroeid tot Nederlands beste webwinkel op het gebied van retro videogames - met meerdere websites om je spullen te kopen of te verkopen.

Ruim 30.000 game liefhebbers hebben we al geholpen om hun video game nostalgie te herbeleven en we zijn nog lang niet klaar!


Het Team

We zijn een klein hecht team van retro game liefhebbers.

We proberen van elk contactmoment met jullie een persoonlijke ervaring van te maken, dus stellen we ons bij deze graag even aan je voor...


Chris Vermeulen | levelseven

Chris Vermeulen


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Chris, 30 jaar, en student in Utrecht. Naast mijn liefde voor oude consoles verzamel ik gesteentes, fossielen en mineralen.

Tijdens het gamen zing ik gezellig mee met de nummers van Bazart en ik ben geregeld op mijn mountainbike in de Ardennen te vinden.

Wat doe je bij levelseven?

Met liefde zal ik jullie bestellingen verzamelen en inpakken, maar met pijn in mijn hart zal ik afscheid nemen van al dat moois.

Daarnaast sta ik voor jullie klaar als de pixels niet op je scherm verschijnen, je een Pikachu wil adopteren, of als je een andere vraag hebt.

Ook de website ontkomt niet aan mijn aanwezigheid en ik zal het team wat Brabantse gezelligheid meegeven.

Wat is je favoriete game?

Mario Kart op de SNES. Er zijn vele controllers in mijn jeugd gesneuveld om de top te kunnen bereiken maar mijn broers waren nog altijd beter dan ik.


Bauke Mandemaker | levelseven

Bauke Mandemaker


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Mijn naam is Bauke en ik ben 21 jaar. Ik ben groot fan van motorrijden, sporten en een heerlijk potje Mario Kart op de zondagmorgen.

Wat doe je bij levelseven?

Ik sprokkel geregeld jullie orders bij elkaar en ben ondertussen vaak te horen aan de telefoon voor een praatje - of voor serieuze dingen natuurlijk. Ook ben ik zo nu en dan te zien in een video op TikTok of Instagram, maar het liefst test ik natuurlijk alle spullen grondig doormiddel van eindeloos spellen spelen.

Tussendoor voorzie ik mijn collega's regelmatig van een lekker kopje koffie en een kwalitatief potje pingpong om de vierkante ogen tegen te gaan.

Wat is je favoriete game?

Ik heb meerdere jochies nachtmerries bezorgd in deze game. Ik werd ook wel de koning van nuketown genoemd, flexend met die dark matter camo.

Het kan maar één game zijn: Call Of Duty Black Ops III natuurlijk.


Danny Stooker | levelseven

Danny Stooker


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Danny, ik ben 30 jaar en ik bouwde mijn eigen eerste computer toen ik 8 was.

Wat doe je bij levelseven?

Ik ben de reparatie monteur. Ik vind het geweldig om te zien hoe apparaten in elkaar zitten. Zo ben ik met installeren/repareren/upgraden steeds een stapje hoger gegaan. En uiteindelijk zit ik nu te solderen/reflowen/reballen van aparaten die hulp nodig hebben. Zonde om goede apparaten weg te gooien die nog te repareren zijn!

Het is geweldig werk en je kan je kennis steeds meer uitbreiden.

Wat is je favoriete game?

Mijn favoriete games blijben toch de Pokémon games op de Nintendo’s. Voor Playstation heb ik mij zeker vermaakt met The Last of Us. En Halo voor op de Xbox mag ook niet ontbreken.


Justy Petronilia | levelseven

Justy Petronilia


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Justy, 24, student in Utrecht, en opgegroeid met de oude bekende GameCube en de Wii. Naast mijn expertise in Nintendo games, houd ik ook van zaalvoetbal en anime series.

Een fanatieke gamer die van winnen houdt, tijdens een spel heb ik altijd een serieuze blik. Tegelijkertijd ben ik zorgeloos en heb ik vaak een relaxte houding, verder heb ik de ambitie om een eigen bedrijf te starten.

Wat doe je bij levelseven?

Met passie ga ik te werk met jullie bestellingen: één voor één verzamelen en zorgvuldig inpakken, plus alle inkoop accuraat beoordelen en ook repareren wanneer nodig.

Ook sta ik voor je klaar als je alleen een zwart beeld ziet, niet verder komt in Super Mario of als je andere vragen hebt. Op we website zal ik alles zo compleet mogelijk maken, zodat je met minder vragen zit en sneller je game kan starten.

Wat is je favoriete game?

Super Smash Bros Ultimate op de Nintendo Switch. Elke keer deed ik mijn uiterste best om mijn broer te overmeesteren, maar het lukt tot op de dag van vandaag nog steeds niet.


Noah van der Mark | levelseven

Noah van der Mark


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Hoi! Ik ben Noah, 21 jaar oud, en ik ben student in Utrecht. Ik ben opgegroeid op mijn GameCube en en Playstation 1 waarmee mijn passie voor videogames begonnen is.

Naast het gamen zelf doe ik ook graag onderzoek naar games, bijvoorbeeld door speedruns te analyseren of te glitch hunten.

Wat doe je bij levelseven?

Ik kom in aanraking met een hoop binnen het bedrijf van playtesting tot order picking. Ook kan ik jullie helpen met bijvoorbeeld een opmerking of retournering.

Wat is je favoriete game?

Ik heb meerdere favorite games voor specifieke genre’s, Payday 2 is bijvoorbeeld mijn favoriete shooter en Fallout: New Vegas is mijn favorite RPG.

Maar in mijn mening staat Shadow of the Collosus op de Playstation 2 ver boven de competitie. De non-verbale storytelling, mysterie en de algemene atmosfeer steelt mijn focus elke keer dat ik de intro weer kijk. De gevechten met de Collosi raken nooit oud of saai en het design is nog steeds indrukwekkend.


Lieke Drijfhout | levelseven

Lieke Drijfhout


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Lieke, 29 jaar oud. Ik heb Toegepaste Psychologie gestudeerd en gebruik die kennis graag om mezelf en andere mensen uit te pluizen.

Daarnaast vind ik hardlopen dolle pret (ja, echt), en geniet ik van lezen en tekenen. Als je me kwijt bent, ben ik ergens aan het kroelen met mijn kat.

Wat doe je bij levelseven?

Samen met mijn lieve medecollega’s probeer ik jullie te voorzien van vermakelijke content online en geniet ik van jullie reacties onder de posts.

Daarnaast ben ik ook met liefde beschikbaar voor jullie vragen en zoek ik naar dat kleine extraatje om jullie blij te maken. Want jullie blij, ik blij. :)

Wat is je favoriete game?

Voor mijn favoriete game moet ik toch echt Super Mario 64 noemen. By far mijn favoriet, ondanks dat het me nog nooit gelukt is om 120 sterren te halen. Maar ik geef de moed niet op!


Fleur Butz | levelseven

Fleur Butz


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Fleur, 23 jaar en eindejaars communicatie student.

Buitenom gamen spendeer ik graag mijn vrije tijd aan films, muziek, vrienden, familie en mijn steeds wisselende interesses ;)

Wat doe je bij levelseven?

Ik ben onderdeel van het communicatie team. Hierbij doe ik momenteel vooral de instagram en tiktok pagina en pak ik samen met de rest overige communicatie projecten aan!

Wat is je favoriete game?

Ondanks dat ik al bijna mijn hele leven vooral met de Nintendo Wii bezig ben, heeft niks mijn hart zo veroverd als Fallout New Vegas. En goed, natuurlijk Fallout 4 ook. Iets aan post-apocolyptic-1940-jazz spreekt gewoon tot mij...


Mats Gielisse | levelseven

Mats Gielisse


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Mats, 18 jaar oud en student in Utrecht.

Ik ben opgegroeid met de PS2 en vooral heel veel GTA San Andreas. In die tijd had je de cheatcodes nog uitschreven op een papiertje naast je liggen.

Wat doe je bij levelseven?

Ik doe verschillende taken binnen het bedrijf, van order picking tot klantenservice.

Als er een bestelling binnen komt ren ik naar het magazijn om deze bij elkaar te sprokkelen en in te pakken. Vaak schrijf ik hier dan ook nog een gepersonaliseerde ‘Thank You’ kaartje bij.

Wat is je favoriete game?

Met een speeltijd van maar liefst 1600 uren moet dit toch wel echt GTA 5 zijn. Het liefst start ik een race of ga ik op zoek naar een nieuwe glitch.


Johnny Nguyen | levelseven

Johnny Nguyen


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Helloo! Ik ben Johnny, 23 jaar oud en student in Utrecht.

Opgegroeid met mijn trouwe Game Boy, PS2 ..oeh! en een voetbal! Naast mijn vrienden inmaken met Counter Strike, vind ik het leuk om te sporten en films te kijken. Saving Private Ryan iemand?

Wat doe je bij levelseven?

Met plezier verzamel ik jullie bestellingen en help ik jullie graag met jullie vragen.

Los van dat zit ik graag te koekeloeren op het internet om te kijken naar verstopte retro juweeltjes.

Wat is je favoriete game?

Uhm, uhm... als ik echt een keuze moet maken, dan is Call of Duty Modern Warfare 2 echt mijn all time favoriet! Iemand in voor een Rust 1v1?


Lucas Wulfers | levelseven

Lucas Wulfers


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Lucas, 17 jaar en ben een student op de school ROC Midden Nederland.

Ik hou heel erg veel van sporten. Ik korfbal al vanaf mijn 5de! Gamen doe ik ook heel graag. Ik kan niet zo goed tegen mijn verlies dus dat doe ik ook niet. 😄

Wat doe je bij levelseven?

Ik kom voor een tijdje stage lopen bij levelseven. Ik ga een aantal dingen doen zoals jullie pakketjes inpakken en je helpen als je iets wilt verkopen.

Wat is je favoriete game?

Mijn favoriete game is Overwatch 2; dat is denk ik wel een van de beste spellen van dit moment. Of Call of Duty Modern Warfare blijft ook een hele goeie.


Martijn Paans | levelseven

Martijn Paans


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Mijn naam is Martijn en met 17 jaar oud ben ik met de opleiding Ondernemer Retail bezig.

Met 3 grote broers ben ik vanaf jongs af aan al bezig geweest met het gamen op de oude consoles en daaruit is mijn grote game passie gegroeid.

Wat doe je bij levelseven?

Ik zorg dat jullie pakketjes geregeld worden. Ik wil uiteindelijk gaan reageren op jullie malse berichtjes en zorgen dat jullie de beste ervaring mogelijk gaan krijgen.

Wat is je favoriete game?

Na een heel leven lang aan game ervaring moet ik toch de win geven aan Terraria. Vanaf de Xbox 360 tot desktop al de bosses laten boeten voor wat ze me aan willen doen en met mods gaan er nog veel meer uitdagers vallen.


Tim van Dijk | levelseven

Tim van Dijk


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Tim, 32 jaar, woon op 5 minuten fietsen van onze verzendschuur, en ik ben dit avontuur 12 jaar geleden gestart.

Wat doe je bij levelseven?

Ik verzorg de websites en de techniek achter de logistieke processen. In de praktijk betekent dat dat ik voornamelijk veel naar code aan het staren ben. Hoeveel moderne poespas er wel niet aan te pas komt om een paar 8bit spelcomputers te verzenden...

Tussendoor pak ik graag af en toe een willekeurige game om deze eens grondig te testen en probeer ik nog een beetje sturing te geven aan het zooitje ongeregeld hierboven.

Wat is je favoriete game?

Ocarine of Time. Of nee, Banjo Kazooie. Donkey Kong Country 2. Mario Party? Smash! Oooh, the memories...


Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Op zoek naar een stage of een bijbaantje en wil jij ons team komen versterken? Awesome! 😃

Zie deze pagina voor de mogelijkheden of stuur ons gewoon een berichtje.

Tot snel!

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock