Tips van het Team

Deze 5 product reviews heeft onze ninja Ted geschreven.
Ted

We zijn een team van liefhebbers en nemen regelmatig een willekeurige game uit de verzendschuur mee op om die even grondig te testen.

We delen graag onze ervaringen met jullie - ook als we minder positief zijn over het spel.

Dit zijn de bevindingen van Ted.

🤫 Psst, zelf ook wat golden coins verdienen met het schrijven van product reviews? Lees hier hoe.
Product Review
Gameboy Advance SP Blue
Gameboy Advance SP Blue
Gameboy Advance Hardware

Best of all worlds Gameboy!
Ik heb eindelijk zelf het avontuur van een Gameboy mogen ervaren en wat heb ik genoten! In tegenstelling tot de andere Gameboy varianten heeft de SP een heerlijke backlight waardoor zonder problemen zelfs in je bed door kan blijven spelen :) daarbij is het formaat enorm makkelijk om mee te nemen terwijl deze nog even lekker in de hand ligt!
Pokemon Emerald
Pokemon Emerald
Gameboy Advance Games

Geweldige Pokémon starter!
Ik heb nooit interesse gehad in het spelen van Pokémon spellen, totdat ik deze in mijn handen had. In één woord: Geweldig! Met de grote wereld waar allemaal wegen in te ontdekken zijn ben je gaandeweg allemaal opdrachten aan het oplossen, tijdens dat je de coolste Pokémon's aan het vangen bent! Soms is het spel even hersenkrakend maar dat geeft uitdaging. Ik zal iedereen die nog geen Pokémon ervaring heeft en twijfelt deze game enorm willen aanraden!
Rocket League
Rocket League
Xbox One Games

Top spel!
Dit spel is brengt echt goede gevoelens terug, samen met vrienden een beetje tegen een bal aanrijden maar voor mij was het vooral het ruilen. Altijd gaan voor een stapje hoger en handelen totdat je hebt wat je wilt! Daarbij biedt het spel natuurlijk ook geweldige gamemodes die constant veranderen zodat je nooit verveeld raakt!
Nintendo DSi - White
Nintendo DSi - White
Nintendo DS Hardware

Tijdloze handheld voor jong en oud
Deze handheld is mijn jeugd! Samen met mijn broer op de achterbank op weg naar vakantie urenlang Mariokart spelen en de coolste Flipnotes maken! Dit apparaatje heeft alle frustratieklappen overleefd en een geweldige tijd gestart die ik iedereen zou toewensen ermee! De DSi heeft in ieder geval bij mij een plekje in mijn hart :)
Forza Horizon 3
Forza Horizon 3
Xbox One Games

Verrassend goed spel!
Toen ik mijn Xbox One S kocht kreeg ik dit spel er gratis bij, zelf had ik deze niet zo snel gekocht maar het heeft mij erg positief verrast. Door de gigantische en verschillende open werelden, de minigames en de lobby missies was er geen moment dat ik me verveelde. Ook was ik erg onder de indruk geraakt van het realisme en de variatie aan auto's die ze in het spel hebben gezet, je kan het zo gek niet bedenken. Dat is ook waarom ik het cool vind dat je volledige eigen designs op je auto's kan plaatsen om ook tijdens je In-Game auto meetings er altijd uit sprong :)
verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock