De enige echte NES Classic Mini is een Maxi

De NES Classic Mini was een ongekend succes - niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Dat geeft maar weer is aan hoe populair de echte nostalgische game beleving nog steeds is!

Productiestop

Vanwege de grote vraag had Nintendo de productie al iets opgeschroefd, maar nu hebben ze aangegeven toch echt te gaan stoppen met de productie van de NES Classic Mini.

"Gedurende april (2017, red.) zullen [...] de laatste verschepingen plaatsvinden van de Nintendo Entertainment System: NES Classic Edition voor dit jaar. We raden iedereen aan de retailers goed in de gaten te houden voor de beschikbaarheid. We begrijpen dat het lastig is geweest voor consumenten om het product te bemachtigen en daarvoor bieden we onze excuses aan. We hebben goed geluisterd naar de feedback van consumenten en waarderen enorm dat er veel interesse en ondersteuning is voor dit product."

De échte NES Classic

Super jammer natuurlijk voor alle liefhebbers die het niet gelukt is om er eentje te bemachtigen. Gelukkig hebben wij een alternatief. The real deal. Een maatje groter dan de Mini, en bomvol échte video game nostalgie: de originele Nintendo NES uit 1985.

NES Classic Mini Origineel VergelijkingIn 1985 hadden we nog geen kleine geheugenchips waar 60 volledige games op passen. In die tijd kwamen de games op grote grijze cartridges waar je in moest blazen om ze op te starten. Over nostalgie gesproken...

NES Classic Mini Origineel RetroGelukkig hadden we in 1985 al wel langere snoeren voor de adapter en de controllers, dus hoef je niet 2 meter voor de TV op de grond te zitten zoals bij de Classic Mini (alhoewel dat natuurlijk ook wel toevoegt aan de beleving).

NES Classic Mini Origineel RetroKortom, als je op zoek bent naar echte video game nostalgie, ben je met de NES uit 1985 aan het goede adres! En in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is deze prima aan te sluiten op moderne televisies.

Check dus vooral ons Nintendo NES assortiment voor de enige échte NES Classic.

Heel veel game plezier!


terug naar de blog

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock