Het verhaal van Ninja Guus - Van Stagiair naar Hoofd Ninja

Een bitterzoet moment in onze verzendschuur: één van onze hardste werkers en beste vrienden gaat ons verlaten.

Guus heeft bijna drie jaar bij levelseven rondgelopen en begint nu aan een nieuwe quest. Mooi moment om even stil te staan bij alles dat hij bij ons bereikt heeft!

Dus met een traantje en een glimlach kijken we terug naar de afgelopen jaren. 💭

Vertel, hoe ben je überhaupt bij ons terecht gekomen?

‘’Ik ben stage gaan lopen bij levelseven voordat ik er kwam werken. Tim kwam toen het bedrijf presenteren voor de klas: ik zat in het eerste jaar en het was net voor corona. Ik wist meteen dat dit was waar ik stage wilde gaan lopen. 😁 Het kwam zo veel persoonlijker over dan de andere bedrijven. Dit waren vooral winkels met allemaal vaste regeltjes en het sprak me gewoon allemaal niet echt aan. Ondanks dat ik eigenlijk niet zo heel veel meer gamede, leek me dit een super leuk bedrijf. En toen werd ik gekozen!’’

Nice! En toen?

‘’Ja dit was een hele leuke tijd! We waren nog met een heel klein team en het bedrijf was ook veel kleiner. We hadden zelfs nog maar twee inkooptafels! 😱💻 Ik begon ook met level one, zoals iedereen hier. Ik leerde vooral pakketjes inpakken en producten inkopen. Ik weet nog dat ik was gestart met een meisje die uiteindelijk een tijd afwezig was door corona. Toen was ik inmiddels al wat verder, dus kon ik haar inwerken! Gek hoe die dingen zo lopen.’’

En daarna kwam je hier werken?

‘’Zeker! Ik kwam erachter dat de opleiding toch niet echt iets voor mij was. Daarentegen paste het werk dat ik hier deed wel heel erg bij mij. Dus in juli 2020 ben ik officieel hier komen werken! Het was super tof om mee te groeien met het bedrijf. Inmiddels zitten we elke vrijdag samen om te kijken hoe we nog meer kunnen groeien en innoveren.💡 Eerst deden we dat maar eens per maand. Het was ook heerlijk om hier te werken. Hoe meer je erin stopt, hoe meer je eruit haalt en dat is echt te merken. Tim zou me niet de kansen hebben gegeven die hij me heeft gegeven als ik er niet hard voor had gewerkt. 😊💪

Klinkt als een mooie tijd! Heb je nog meer dingen die je altijd bij zullen blijven?

‘’De teamuitjes waren altijd heel leuk. Sowieso was natuurlijk de BBQ donut boot heel tof, maar we zijn bijvoorbeeld ook een keer naar een arcade hal geweest. Super vet! En we zijn vorig jaar wezen padellen. Je vormt hier echt vriendschappen! Mijn favoriete dag hier is altijd de vrijdag geweest. Dan stoppen we ietsjes eerder en doen we een borreltje met snacks en soms een spelletje. Maar ik heb ook veel geleerd. Je kunt bijvoorbeeld beter underpromisen en overdeliveren dan andersom. Als je dan een klein beetje extra doet, wordt dat mega gewaardeerd en dat motiveert dan weer heel erg! Die dingen zal ik in ieder geval altijd met me meenemen. 📝’’

Guus, wij willen je ongelofelijk bedanken voor de afgelopen jaren! Je hebt een gigantisch verschil gemaakt voor dit bedrijf, altijd hard gewerkt en wat hebben we veel gelachen met z’n allen! We hopen je snel weer te zien en wensen je veel geluk toe!!! 🙌🍀


terug naar de blog

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock