verkoopdoos user fire tv circle

Hoe verkoop ik mijn levelseven?

Zo dus. Simpel. Snel. Overzichtelijk.

Je levelseven spullen verkopen gaat super eenvoudig in 3 stappen. Kind kan de was doen. 🔥

Stap 1 - Verkoopdoos samenstellen

Zoek de producten die je wilt verkopen met onze supersnelle zoekfunctie. Kun je een product niet vinden, gebruik dan de wildcard. Je krijgt direct een prijsvoorstel. Tevreden? Stop het product in je verkoopdoos.

We hebben het proces zo handig mogelijk gemaakt, dus het is zo gepiept. Beloofd.

Als je verkoopdoos compleet is, rond je de verkoop af door je gegevens achter te laten.

Stap 2 - Verzenden

In uitzonderlijke gevallen kijken we eerst nog even handmatig naar je verkoop voordat je het op kunt sturen. In dat geval hoor je binnen 1 werkdag of de koop door kan gaan.

Stuur de producten naar ons op. 📦

Je krijgt een verzendlabel waarmee je het pakket kunt verzenden met PostNL. Je kunt het label met elke printer uitprinten, op de doos te plakken, en het pakket afgeven bij een PostNL verzendpunt. Als je ons label gebruikt, verrekenen we € 3.95 bij de uitbetaling. Je hoeft dus niks voor te schieten voor de verzending.

Het is ook mogelijk het pakket op je eigen manier te verzenden of zelf bij ons langs te brengen. Je dient de producten wel nog steeds voor te melden.

Stap 3 - Geld Ontvangen

Zodra we het pakket hebben ontvangen krijg je hier een bevestiging van. Wij checken binnen 3 werkdagen of alle producten in orde zijn. Beloofd.

Is dit allemaal in orde, dan betalen we je direct uit en heb je de volgende dag het bedrag op je rekening. 💸

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de producten doen we een passend alternatief prijsvoorstel. Jij hebt vervolgens 72 uur de tijd om hierop te reageren. Mocht jij niet akkoord zijn, heb je de mogelijkheid om alles kosteloos terug te laten sturen. Ben je akkoord met het aanbod of heb je na de 72 uur nog niet gereageerd, dan betalen we je direct uit.