Refurbished! Wat is dat en wat kan ik verwachten?

Klanten verkopen aan ons hun oude consoles, games, controllers, etc. Alles heeft dus al een eerder leven gehad bij een ander baasje. Dit betekent soms dat niet alles er even mooi, schoon en nieuw uitziet. Ook wil er wel eens iets kapot zijn. Daarom wordt alles door ons refurbished.


Maar wat BETEKENT refurbished

Refurbished is een engels woord voor 'gereviseerd', maar wij gebruiken liever het woord refurbished (het klinkt nou eenmaal beter, niet waar?)😆. Het betekent dat wij alle producten grondig hebben gereinigd 🧽 en hebben getest 🔍. Verder ook waar nodig hebben gerepareerd 🛠.

Tenzij er expliciet bijstaat dat het product nieuw is, kun je er vanuit gaan dat onze producten eerder gebruikt zijn en door ons refurbished.

Dat betekent dat bijvoorbeeld de Xbox Controller, de PS3 Game, of die gave Gameboy Color die je bestelt al een eerder leven heeft gehad bij een ander baasje.


Wat kan ik verwachten

  • Gebruikssporen: lichte krasjes, klein beetje slijtage etc.
  • Staat van producten die verschillen (voorbeeld: als je twee controllers besteld zullen ze misschien niet alle twee het zelfde er uit zien).
  • Functioneert perfect! 

Bij 'premium' versies kan je verwachten dat de gebruikssporen minimaal zijn, zo hebben 'standaard' producten iets meer gebruikssporen. Daarentegen zien de producten er gewoon prima uit en zijn de gebruikssporen niet storend. Bij 'budget' producten zijn er wel wat meer gebruikssporen en kan je ook dingen zoals verkleuringen verwachten. Maar dat betekent niet dat het product slechter functioneert!


Wat is het verschil met tweedehands?

Het verschil is heel simpel, bij tweedehands wordt het gewoon meteen door verkocht zonder eerst de producten te renoveren. 🚫


Met Liefde Behandeld

Het belangrijkste om te weten is dat alle producten met liefde en zorg worden behandeld. Binnenkomende inkoop wordt grondig getest, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd voordat het bij ons de schappen in gaat. Beschadigde onderdelen worden vervangen, stickers worden verwijderd, diepe krassen in discs gepolijst en geen watervaste stift is bestand tegen onze schoonmaakmiddelen! 💖


Garantie

Mocht er toch iets niet naar wens zijn of niet goed werken, wees dan gerust in het feit dat je altijd 100% garantie hebt - ook op refurbished! 💯

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock