Hoe delete ik de voortgang van mijn Disney Infinity Karakter

Wil je weer helemaal opnieuw beginnen met Disney Infinity? Of ga jij jouw Disney Infinity figuurtjes verkopen? Of misschien heb je bij ons wel een Disney Infinity figuurtje aan de haak geslagen maar wil je die resetten? Dan ben je bij dit artikel op het juiste adres. Voor wij aan de slag gaan moet je alvast klaarleggen:

  • Jouw Nintendo, Playstation of Xbox console
  • Een Disney Infinity Portaal
  • Een Disney Infinity game
  • De Disney Infinity karakter die je wilt resetten

Stap 1: aansluiten

Sluit jouw Disney Infinity Portaal aan op jouw console via de USB ingang. Vervolgens plaats je een Disney Infinity game in de console.

Let op: plaats nog niet jouw Disney Infinity karakter op het portaal!

Stap 2: Opstarten

Nu alles er klaar voor ligt start je het spel op. Je komt dan terecht in het menu van de game. Scrol dan als volgt door het menu:

Nederlands:

  1. Opties
  2. Spel opties
  3. Reset karakter

Engels:

  1. Options
  2. Game options
  3. Reset figure

Wanneer je op Reset Karakter/Reset Figure klikt komt er een waarschuwing in beeld. De game vraagt dan of jij het zeker weet dat jij jouw Disney infinity karakter wilt resetten. Je kan de voortgang niet meer terug halen nadat jij deze hebt gereset.

Let op: wacht nog even om op Ja/Yes te klikken!

Stap 3: Disney Infinity karakter resetten

Met de waarschuwing in beeld zie je tegelijkertijd dat 1 van de ronde vlakken op het Disney Infinity Portaal rood kleurt. Plaats daar jouw Disney Infinity karakter die jij wilt resetten. Wanneer je dat hebt gedaan mag je op Ja/Yes klikken.

Stap 4: Jouw Disney Infinity karakter is gereset

Yes, je krijgt gelijk een melding dat het resetten van jouw Disney Infinity karakter is gelukt. Je bent nu klaar om fris te beginnen aan een stel nieuwe avonturen.


terug naar de blog

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock