Meet the new team!

Op een druilerige dinsdagmiddag in onze verzendschuur in Utrecht waren onze inpak ninja’s hard bezig alle bestellingen in te pakken.

Mr. New Vegas stond aan op de radio, de Pokémons waren veilig naar nurse Joy gebracht en de Mario Kart cartridges werden met plezier uitgebreid getest. En toch miste er iets…

‘’Ah!’’ Ineens viel het kwartje. ‘’We weten al wat er mist, tijd voor een side-quest!’’ En zo begon de zoektocht naar nieuwe communicatie-ninja's die zich zouden aansluiten bij het levelseven team.

We stuurden jullie deze nieuwsbrief en dat hebben we geweten. Goeie dagschotel, wat een hoop reacties hebben we gehad. Niet alleen goede kandidaten, maar ook een berg tips, andere ideeën voor samenwerking en de meest originele afwijzing die ik ooit heb ontvangen. Wat zijn jullie toch leuke klanten!

Naar de Shop

Drie Nieuwe Communicatie Ninja's

We hebben drie toppers gevonden en die stellen zich bij deze graag even aan jullie voor...

Bij ons team van Mario, Luigi, Wario, Goomba, Toad, Yoshi, King Boo, Koopa Troopa, Bowser en Shy Guy zijn sinds vorige week de enige echte Princess Peach (Lieke), Princess Daisy (Fleur) en Waluigi (Craig) aangesloten.

Fleur, Lieke en Craig gaan zich voornamelijk bezighouden met het maken van mooie nieuwe content met als voornaamste doel om nog directer met jullie in contact te komen!

We zetten ze hier graag even in het zonnetje en ze hebben ook alledrie nog een cadeautje voor je!

Fleur

''Ik ben Fleur, 22 jaar en een eindejaars communicatie student. Buitenom gamen spendeer ik graag mijn vrije tijd aan films, muziek, vrienden, familie en mijn steeds wisselende interesses ;-) Ondanks dat ik al bijna mijn hele leven vooral met de Nintendo Wii bezig ben, heeft niks mijn hart zo veroverd als Fallout New Vegas. En goed, natuurlijk Fallout 4 ook. Iets aan post-apocolyptic-1940-jazz spreekt gewoon tot mij...''

Communicatie Ninja Fleur

Lieke

"Ik ben Lieke, 28 jaar oud. Ik heb Toegepaste Psychologie gestudeerd en gebruik die kennis graag om mezelf en andere mensen uit te pluizen. Daarnaast vind ik hardlopen dolle pret (ja, echt), en geniet ik van lezen en tekenen. Als je me kwijt bent, ben ik ergens aan het kroelen met mijn kat.

Voor mijn favoriete game moet ik toch echt Super Mario 64 noemen. By far mijn favoriet, ondanks dat het me nog nooit gelukt is om 120 sterren te halen. Maar ik geef de moed niet op!''

Communicatie Ninja Lieke

Craig

''Ik ben Craig, 23 jaar oud, en ik zit in mijn afstudeerfase van mijn Master in Rotterdam. Ik stream games op Twitch, speel graag piano, en hou me verder veel bezig met hockey, tennis en hangen met vrienden.

Mijn favoriete game is een vraag waar ik nooit een goed antwoord op kan geven, dus verbaas je niet als ik deze de volgende keer verander. Voorlopig: The Elder Scrolls V: Skyrim. Geeneen spel heeft zoveel indruk op mij gemaakt als deze met haar prachtige open world, vele quests, en ontelbare RPG elementen.''

Communicatie Ninja Craig

Dat zijn ze, onze nieuwe toppers! Zeg vooral even hoi de volgende keer dat je een bestelling plaatst of komt ouwehoeren in de livechat.

En gebruik bij je eerstvolgende bestelling natuurlijk de handigste kortingscode!

Let op: De kortingscode kun je alleen invoeren op RetroNintendoKopen.nl. Wil je hem gebruiken op een van onze andere websites, kun je gewoon je bestelling plaatsen en na afloop de kortingscode die je wilt gebruiken even mailen o.v.v. je ordernummer, dan verrekenen we het direct met je. Beloofd!

Naar de Shop

Graag tot snel!

Retro groeten,
Tim

Instagram
Facebook
Website
© 2011-2022 levelseven B.V.


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*


Dit was de nieuwsbrief 📨 van 3 mei 2022

We sturen regelmatig berichtjes met verhalen over het bedrijf, nieuwe pareltjes in het assortiment en leuke acties. Bovendien kun je in elke nieuwsbrief een geheime kortingscode vinden met je retro game kennis!

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!.


terug naar de blog

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock