Contest Update: Deel jouw herinnering en win €200

Een paar dagen terug mailden we jullie al over onze Video Game Nostalgie contest, waarmee je met jouw verhaal en foto €200,- aan video game nostalgie kunt winnen! Voor wie het gemist heeft, zie de nieuwsbrief en de contest pagina.

De deadline is 1 oktober, dus jullie hebben nog een week om je verhalen en foto's in te sturen. Dus klim in die pen, pak je fototoestel, en stuur jouw inzending naar info@retronintendokopen.nl.

Inspiratie

Ter inspiratie delen we graag deze toffe inzending van Ricardo.

Mijn grootste achievement is dat ik mijn lieve vriendin aan de SNES heb gekregen!

Inzending van: Ricardo

Mijn eerste en voor altijd game liefde was de Super Nintendo ik kreeg hem toen ik een jaar of 6 was na een moeilijke periode. Sindsdien speelde ik er elke dag na school op, ik nam zelfs foto's van mijn highscores! En er dan weken later achter komen dat er niks op te zien was door de flits op de tv! Ik had met veel sparen uiteindelijk een best grote collectie opgebouwd waar ik erg trots op was. Tot de grootste fout in mijn leven ik ze op 12 jarige leeftijd allemaal heb ingeruild voor een Playstation one! Dit ''trauma'' is ook de reden waarom ik mijn retro Super Nintendo verzameling weer vanaf niks ben begonnen. Ik begon al mijn oude games weer langzaam terug te kopen en het ging zelfs verder, het werd echt een super leuke Hobby! Ik heb nu in totaal 312 games en probeer een volledige pal collectie op te bouwen! Dit is dan ook mijn grootste trots maar wat mijn grootste gaming achievement is? Dat is dat ik mijn lieve vriendin die absoluut niet van gamen hield, aan de Super Nintendo heb gekregen! Haar favoriete game zijn nu Street Fighter 2 (waar ze echt heel goed in is), Arkanoid, Super Bomberman 2 en Super Pang. Mijn persoonlijke favoriete game voor de Super Nintendo is en blijft toch Super CastleVania 4!
We hopen jullie snel weer te zien in de shop of in de livechat!

Tim en Michel
Copyright © 2011-2017 RetroNintendoKopen.nl, All rights reserved.

Wil je deze emails niet meer ontvangen?
Je kunt hier je instellingen wijzigen of hier je afmelden van de mailing list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Dit was de nieuwsbrief 📨 van 22 september 2017

We sturen regelmatig berichtjes met verhalen over het bedrijf, nieuwe pareltjes in het assortiment en leuke acties. Bovendien kun je in elke nieuwsbrief een geheime kortingscode vinden met je retro game kennis!

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!.


terug naar de blog

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock