Vol trots presenteren wij..

Onze twee nieuwe liefdes! Naast RetroNintendoKopen  en NintendoVerkopen hebben wij nog twee pareltjes aan onze verzameling toegevoegd. 

Dit zijn RetroPlaystationKopen  en PlaystationVerkopen.

Playstationverkopen kennen jullie misschien al, want deze is al een tijdje in de lucht en hier hebben we ook al heel wat Playstations en spellen in kunnen kopen! :) Deze site werkt eigenlijk precies hetzelfde als NintendoVerkopen. Je kunt direct zien welke prijs je voor elk spel, console of accessoire kunt krijgen. Als je daar akkoord mee bent kun je jouw spullen kosteloos naar ons toezenden. Wij beoordelen alles hier op kantoor en als je netjes alles hebt ingepakt kun je ook nog eens in aanmerkingen komen voor de aanleverbonus

Heb je nog ergens een Playstation 3 of 4 liggen die al een tijdje stof ligt te happen en snakt naar een nieuwe eigenaar? Breng dan gerust een bezoekje aan PlaystationVerkopen.

Nadat wij alles zorgvuldig hebben getest en schoongemaakt bieden wij de nostalgische kastjes te koop aan op RetroPlaystationKopen. We verkopen niet alleen de consoles maar ook de bijbehorende accessoires. Zoals bijvoorbeeld de Sony PS3 Move Motion Controller en de Sony PS3 Eye Camera
Mooi zijn ze hé? 

Raad de Kortingscode

De Raad de Kortingscode van deze week staat in het teken van Playstation. Hij is goed voor een fijne 10% korting op je gehele bestelling bij RetroNintendoKopen (de Playstation site heeft nog geen support voor kortingscodes - wordt aan gewerkt)

Hieronder staat een screenshot van een PS3 game. De vraag is simpel  Welke game is dit?

Hint: Je hoeft er geen 3 achter te zetten. :) 

De titel van de game is de kortingscode. Alles in kleine letters en eventuele spaties vervangen met streepjes. Dus bijvoorbeeld Banjo Kazooie wordt banjo-kazooie.

De korting is geldig tot en met 21 augustus

We hopen jullie snel weer te zien in de shop of in de livechat!

Michel, Ruby en Tim
Copyright © 2011-2017 RetroNintendoKopen.nl, All rights reserved.

Wil je deze emails niet meer ontvangen?
Je kunt hier je instellingen wijzigen of hier je afmelden van de mailing list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Dit was de nieuwsbrief 📨 van 14 augustus 2018

We sturen regelmatig berichtjes met verhalen over het bedrijf, nieuwe pareltjes in het assortiment en leuke acties. Bovendien kun je in elke nieuwsbrief een geheime kortingscode vinden met je retro game kennis!

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!.


terug naar de blog

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock