Nog niet zo heel oud, maar wel al puur goud! 

Een nog niet zo'n oude speler in het nostalgieveld is de Nintendo DS (NDS). Hoewel hij niet heel oud is heeft hij toch al flink wat sporen verdiend. Zo werd hij in 2012 bekroond tot best verkochte spelcomputer (159! miljoen exemplaren).

Je kunt zelfs enkele van die 159 miljoen diamanten in onze webshop vinden! 

 
Je ziet hier van links naar rechts: NDS Phat, NDS Lite, NDSi en tot slot de NDSiXL. (more is more zullen we maar zeggen?)

Mocht je misschien iets te enthousiast worden en je stylus te hard op het schermpje drukken (ervaringsdeskundige hier) dan hebben we daar ook een oplossing voor, want we verkopen de stylussen van de DS ook los in onze shop. 

We hebben uiteraard van enkele van de NDS'en ook een budgetversie op de site staan, deze werken uiteraard perfect, maar zijn iets minder mooi, maar mocht je nou voor de full experience willen gaan dan hebben we de NDS'en ook boxed!
Cool hé? 

Raad de Kortingscode

De RNK-nieuwsbrief is natuurlijk niet compleet zonder een fijne kortingscode. Deze week is de kortingscode goed voor 20% korting op alle NDS consoles. Normaliter doen we een screenshot van een game die je moet raden, maar deze week doen we het een klein beetje anders.

De vraag die je moet beantwoorden luidt: "Waar staan de letters DS voor in NDS?"

Het antwoord bestaat uit twee woorden. Alles in kleine letters en eventuele spaties vervangen met streepjes. Dus bijvoorbeeld Banjo Kazooie wordt banjo-kazooie.

De korting is geldig tot en met 14 november!

We hopen jullie snel weer te zien in de shop of in de livechat!

Michel, Tim en Ruby.
Copyright © 2011-2017 RetroNintendoKopen.nl, All rights reserved.

Wil je deze emails niet meer ontvangen?
Je kunt hier je instellingen wijzigen of hier je afmelden van de mailing list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Dit was de nieuwsbrief 📨 van 7 november 2018

We sturen regelmatig berichtjes met verhalen over het bedrijf, nieuwe pareltjes in het assortiment en leuke acties. Bovendien kun je in elke nieuwsbrief een geheime kortingscode vinden met je retro game kennis!

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!.


terug naar de blog

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock