Webwinkelkeur is in de pocket!

Webwinkelkeur

In de 6 jaar dat we RNK al runnen, hebben we regelmatig de vraag gekregen of het mogelijk was een review achter te laten. Nou hebben we daar jarenlang een gastenboek voor gehad, maar we vonden dat het tijd werd voor een onafhankelijk keurmerk en klantbeoordelingssysteem. Na wat wikken en wegen hebben we gekozen voor het uitstekende platform van Webwinkelkeur.

Gelukkig voldeden we aan alle wettelijke eisen (yay!), dus we mogen officieel het keurmerk voeren. Zo kunnen toekomstige klanten jullie ervaringen meenemen in hun beslissing.

We hebben in de eerste dagen al een mooi aantal beoordelingen verzameld, maar dat kan natuurlijk meer! Dus draag jij ons een warm hart toe, of wil je even je hart luchten, laat dan hier een beoordeling achter!

Webwinkelkeur Beoordelingen

Raad de Kortingscode

Geen raad de kortingscode in deze nieuwsbrief. In plaats daarvan krijgt iedereen die voor 31 maart een beoordeling achterlaat op webwinkelkeur een kortingscode voor €5 bij orders vanaf €25.

We hopen jullie snel weer te zien in de shop of in de livechat!

Tim en Michel
Copyright © 2011-2017 RetroNintendoKopen.nl, All rights reserved.

Wil je deze emails niet meer ontvangen?
Je kunt hier je instellingen wijzigen of hier je afmelden van de mailing list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Dit was de nieuwsbrief 📨 van 27 maart 2017

We sturen regelmatig berichtjes met verhalen over het bedrijf, nieuwe pareltjes in het assortiment en leuke acties. Bovendien kun je in elke nieuwsbrief een geheime kortingscode vinden met je retro game kennis!

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!.


terug naar de blog

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock