Weggooien is geen optie

Iedereen die wel eens een oude Nintendo in bezit heeft gehad, weet het. Die dingen zijn oerdegelijk. Een Super Nintendo loopt ook na ruim 20 jaar nog als een trein. Dat kan je van de elektronica van tegenwoordig niet meer zeggen. Ah, vroegâh...

Maar zelfs onder de degelijke apparatuur van vroeger is er soms een dapp're strijder die het leven laat. Onder de modernere consoles is het sterftecijfer nog een stuk hoger. Veel patiënten kunnen we zelf repareren, maar af en toe moeten we toch echt afscheid nemen...

Of toch niet?

We hebben inmiddels meer dan 100 consoles, controllers en andere elektronica in quarantaine. Met het oog op de StrijdVoorDuurzaamheid®, is weggooien geen optie. Dus zoals wel vaker als we met een probleem zitten, wenden wij ons tot jullie!

Wie kan er iets met kapotte consoles?

Wil jij een oude Gameboy ombouwen tot wekker of een NES Zapper tot bureaulamp? Wil jij met een schoolklas techniek leerlingen bekijken hoe een printplaat in de jaren 90 eruit zag? Of ben jij gewoon heel handig en kan jij sommige van deze patiënten weer tot leven wekken? Laat het ons weten!

Kost niks. Stuur ons even een mailtje met je plannen, wat je zou willen hebben en wie weet ligt er binnenkort iets op je deurmat.

Wij zijn al lang blij als die pareltjes niet bij het afval belanden.

Stuur een Mailtje
We hopen jullie snel weer te zien!

Retro groeten,

Michel, Ruby en Tim
Copyright © 2011-2019 RetroNintendoGroup, All rights reserved.

Wil je deze emails niet meer ontvangen?
Je kunt hier je instellingen wijzigen of hier je afmelden van de mailing list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Dit was de nieuwsbrief 📨 van 6 juni 2019

We sturen regelmatig berichtjes met verhalen over het bedrijf, nieuwe pareltjes in het assortiment en leuke acties. Bovendien kun je in elke nieuwsbrief een geheime kortingscode vinden met je retro game kennis!

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!.


terug naar de blog

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock