Nu ook alles van Xbox & Playstation

Okay, dat ze beter zijn dan Nintendo zul je ons niet horen zeggen. Maar dat Playstation en Xbox ook zo hun waarde hebben is duidelijk! Met games als Grand Theft Auto, Call of Duty, Halo, maar ook bijvoorbeeld Singstar en Gran Turisomo. Stuk voor stuk Video Game klassiekers die niet mogen ontbreken in een echte Retro Game collectie.

Dus vanaf nu hebben we niet alleen alles van Nintendo op RetroNintendoKopen.nl maar ook alle generaties Xbox op RetroXboxKopen.nl en alle generaties Playstation op RetroPlaystationKopen.nl.

RetroNintendoKopenEnEenBeetjePlaystation.nl 

Ruim 8 jaar geleden zijn we begonnen met het verkopen van Retro Nintendo's op onze eerste site. Soms zat er al wel is een verdwaalde Playstation in het assortiment, waarop ik nog een keer als grapje het domein www.retronintendokopeneneenbeetjeplaystation.nl voor mijn verjaardag had gekregen van vrienden 😄. We zijn inmiddels jaren verder en dat domein bestaat niet meer, maar Playstation en Xbox hebben nu hun eigen website gekregen! 

Dus ben jij nog op zoek naar de originele Grand Theft Auto op de PSOne of wil je even volle bak Halo spelen op de Xbox 360! Dan kunnen wij je daar nu ook mee helpen! 

RetroPlaystationKopen.nl
RetroXboxKopen.nl
Geen zorgen voor alle Nintendo liefhebbers though. Jullie kunnen natuurlijk nog altijd terecht op onze oudste en grootste site!
RetroNintendoKopen.nl
Wat vind je van de nieuwe websites? En welke console vind jij de beste? We horen het graag van je!
Naar de Shop
We hopen jullie snel weer te zien in de shop of in de livechat!

Retro groeten,

Michel, Ruby en Tim
 


PS: Op de hoogte blijven?

Ruby knalt regelmatig toffe giveaways en stories op onze Instagram.

Toegegeven, Donkey Kong en Kim Kardashian volgen ons (nog) niet echt, maar jij straks hopelijk wel, en dat vinden we veel belangrijker.

Instagram Follow
Copyright © 2011-2018 RetroNintendoGroup, All rights reserved.

Wil je deze emails niet meer ontvangen?
Je kunt hier je instellingen wijzigen of hier je afmelden van de mailing list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Dit was de nieuwsbrief 📨 van 16 april 2019

We sturen regelmatig berichtjes met verhalen over het bedrijf, nieuwe pareltjes in het assortiment en leuke acties. Bovendien kun je in elke nieuwsbrief een geheime kortingscode vinden met je retro game kennis!

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!.


terug naar de blog

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock