#RedDeGevallenStrijders

Vorige week vertelden we in deze nieuwsbrief over de honderden kapotte consoles, controllers en andere elektronica die we hadden opgespaard, met de vraag of er iemand nog iets kon met onze gevallen strijders.

En dat hebben we geweten. Goeie dagschotel, wat een hoop leuke reacties hebben we van jullie gehad. Heel Nederland gaat aan de kapotte retro game consoles!

Ophrah Meme. Everybody gets a consooooole.

Jullie Plannen

En wat een mooie plannen allemaal! Een hoop handige harry's en harrina's met een soldeer hobby, veel leuke ombouwprojectjes met raspberry pi's, powerbanks, lampen, hard drives en zelfs een belt buckle, en ook een hoop plannen die we van te voren niet hadden kunnen bedenken. Om er een paar te noemen:

  • Een creatieve knutselaar die nog onderdelen zoekt voor zijn retro game versie van de robot Johnny 5 uit de film Short Circuit.
  • Twee ICT-leraren met mooie plannen voor een techniekles met leerlingen.
  • Een Geocache enthousiasteling die een NES console gaat uithollen en gebruiken als cache.
  • Een papa en zoon die samen een Link-schild familiewapen gaan bouwen.
  • Een muzikant die Gameboys ombouwt tot custom elektronische muziekinstrumenten.
  • Een ondernemer in de dop die retro consoles gaat gebruiken als display om zijn killer brownies aan te prijzen.
En zo nog heel veel meer. Wij werden er ontzettend blij van om al die mooie plannen te lezen! Dat was precies de bedoeling van operatie #RedDeGevallenStrijders 😃.

En nu?

We hebben de afgelopen dagen al jullie mailtjes zo goed mogelijk proberen te matchen met de spullen die we hadden. We hebben helaas niet voor iedereen een pakket kunnen maken, dus als je wel hebt gereageerd maar er ligt morgen niks op de mat, sorry, we vinden je nog steeds liev!

Een hoop van jullie gaan we morgen blij maken met een pakketje! En jullie ons, want we vinden het awesome dat al deze pareltjes allemaal nog een tweede (wat zeg ik, waarschijnlijk 3e, 4e, of misschien wel 5e) leven krijgen!

Al deze pakketjes gaan vandaag de deur uit!

Tegen de tijd dat we wat foto's van de nieuwe eigenaren binnen hebben, sturen we nog een keer een update met de nieuwsbrief en maken we de balans op voor een stukje in de StrijdVoorDuurzaamheid®.

Tot dan! In tussentijd, wees welkom op de website en in de livechat :).

Naar de Site
We hopen jullie snel weer te zien!
Retro groeten,

Michel, Ruby en Tim
Copyright © 2011-2019 RetroNintendoGroup, All rights reserved.

Wil je deze emails niet meer ontvangen?
Je kunt hier je instellingen wijzigen of hier je afmelden van de mailing list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Dit was de nieuwsbrief 📨 van 11 juni 2019

We sturen regelmatig berichtjes met verhalen over het bedrijf, nieuwe pareltjes in het assortiment en leuke acties. Bovendien kun je in elke nieuwsbrief een geheime kortingscode vinden met je retro game kennis!

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!.


terug naar de blog

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock