Video Game Nostalgie

Even voorstellen...

Weet je nog? Een paar weken geleden stuurden we jullie deze nieuwsbrief met de vraag wie ons team wil komen versterken.

Dat hebben we geweten. Goeie dagschotel, wat een hoop reacties hebben we gehad. Niet alleen goede kandidaten, maar ook een berg tips, andere ideeën voor samenwerking en de meest originele afwijzing die ik ooit heb ontvangen. Wat zijn jullie toch leuke klanten!

We hebben twee toppers gevonden, die zich bij deze graag even aan jullie voorstellen. En ze hebben gelijk cadeautjes voor je meegebracht :).

Let's get ready to RUMBBBLLEEEEE...

Chris

Ten eerste. In de Pokemon Blue corner, weighing in at 1:28:53 op Rainbow Road, hij komt helemaal vanuit Eindhoven en maakt zijn selfies het liefst nog op een Game Boy Camera...

...onze nieuwe Allround Service Ninja...

...Chris!

Wie ben je?

Ik ben Chris, 26 jaar, en student in Utrecht. Naast mijn liefde voor oude consoles verzamel ik gesteentes, fossielen en mineralen. Tijdens het gamen zing ik gezellig mee met de nummers van Bazart en wanneer ik sportief gaat doen, ben ik op mijn mountainbike in de Ardennen te vinden.

Wat ga je betekenen voor onze klanten?

Met liefde zal ik jullie bestellingen verzamelen en inpakken. maar met pijn in mijn hart zal ik daar ook weer afscheid van nemen. Soms kan dit afscheid wat langer duren dan gepland en zal dit gepaard gaan met een vertraging.

Daarnaast sta ik voor jullie klaar als de pixels niet op je scherm verschijnen, je een Pikachu wil adopteren, of als je een andere vraag hebt.

Ook de website ontkomt niet aan mijn aanwezigheid en ik zal het team wat Brabantse gezelligheid meegeven.

Wat is je favoriete game?

Mario Kart op de SNES. Er zijn vele controllers in mijn jeugd gesneuveld om de top te kunnen bereiken maar mijn broers waren nog altijd beter dan dat ik. Ook Felix the Cat (NES), Super Mario World 2 - Yoshi's Island (SNES) en Kirby’s Adventure (NES) behoren tot mijn topfavorieten.

Heb je nog een cadeautje?

Ja, zeker! Jullie krijgen van mij gratis verzending op elke bestelling. 

kortingscode

welkom-chris

gratis verzending

geldig t/m 9 oktober

Emma

Aaaaaand, in de Pokemon Red corner, she's lean, she's mean, ze liep als klein ukkie al de gamewinkel plat en zet overal een backlight in...

...onze nieuwe Eindbaas Inpak

...Emma!

Wie ben je?

Ik ben Emma, 25 jaar, kom uit Amsterdam en ik ben afgestudeerd als grafisch vormgever. Naast retro gamen vind ik het leuk om retro te fotograferen met analoge camera’s en sta ik vaak op rolschaatsen.

Wat ga je betekenen voor onze klanten?

Ik check de inkoop die binnen komt en waar nodig laat ik alles er weer netjes uit zien. De bestellingen zoek ik met veel liefde erbij, altijd tof om te zien wat er allemaal gekocht is, en ik pak het goed in zodat je er zo snel mogelijk plezier van kunt hebben.

Wat is je favoriete game?

Ik ben fan van handhelds en mijn favoriete console blijft de Gameboy, waar ik vooral Super Mario Land, Pokemon Red en The Legend Of Zelda: The Minish Cap op heb gespeeld. Ook al is mijn meest gebruikte console de Nintendo DS met mijn favoriete spellen Mario Kart en New Super Mario Bros. Maar de SNES met Yoshi’s Island brengt ook altijd een lach op mijn gezicht.

Heb je nog een cadeautje?

Yes! Ik heb voor jullie 10% korting op het hele assortiment.

kortingscode

welkom-emma

10% korting

geldig t/m 9 oktober

Dat zijn ze, onze nieuwe toppers! Zeg vooral even hoi de volgende keer dat je een bestelling plaatst, of komt ouwehoeren in de livechat.

En gebruik bij je eerstvolgende bestelling natuurlijk de handigste kortingscode!

We hopen jullie snel weer te zien in de shop of in de livechat.

Naar de Shop

Retro groeten,

Tim

Instagram
Facebook Pagina
RetroNintendoKopen.nl
© 2011-2019 RetroNintendoGroup

Browser Versie

Wil je deze emails niet meer ontvangen?
Je kunt hier je instellingen wijzigen of hier je afmelden van de mailing list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

Dit was de nieuwsbrief 📨 van 25 september 2019

We sturen regelmatig berichtjes met verhalen over het bedrijf, nieuwe pareltjes in het assortiment en leuke acties. Bovendien kun je in elke nieuwsbrief een geheime kortingscode vinden met je retro game kennis!

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!.


terug naar de blog

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock