Over Ons

Genoeg over ons. Hoe gaat het met ons?

De website NintendoVerkopen.nl is onderdeel van levelseven.


Het verhaal van levelseven gaat terug tot een druilerige zondagmidag in het najaar van 2010...

We zaten gedachteloos wat te klikken door de diepe krochten van het internet - as one does - toen we een advertentie voor een Nintendo 64 tegenkwamen. Op zo'n moment is je portemonnee natuurlijk geen match voor de overweldigende lading jeugdsentiment die je direct overvalt, dus een paar dagen later lag die zelfde N64 bij ons op de deurmat.

Al snel bleek dat wij niet de enige waren wiens kinderhartje sneller begon te kloppen bij het horen van dat oude Mario deuntje of het blazen in die cartridges.

Daar moesten we eigenlijk wat mee doen...

Zo gedacht, zo gedaan: op 11 maart 2011, zag onze eerste baby RetroNintendoKopen.nl het levenslicht. Drie hele lange dagen F5-en later kwam eindelijk de eerste bestelling binnen (shoutout naar Els!) en de rest, zo zeggen ze, is geschiedenis.

Dat eerste pakketje bleek het begin van een geweldig avontuur. Sinds die dag proberen we het elke dag een klein beetje beter te doen en zijn we dankzij jullie langzaam maar zeker uitgegroeid tot Nederlands beste webwinkel op het gebied van retro videogames - met meerdere websites om je spullen te kopen of te verkopen.

Ruim 30.000 game liefhebbers hebben we al geholpen om hun video game nostalgie te herbeleven en we zijn nog lang niet klaar!


Het Team

We zijn een klein hecht team van retro game liefhebbers.

We proberen van elk contactmoment met jullie een persoonlijke ervaring van te maken, dus stellen we ons bij deze graag even aan je voor...


Ruby Hoenderdos | levelseven

Ruby Hoenderdos

Wie ben je?

Ik ben Ruby, 23 jaar, studeer rechten in Utrecht en ik ben aan het trainen voor de Iron Man in 2020.

Wat doe je bij levelseven?

Het belangrijkste is dat ik het contact met jullie verzorg. Dus als jullie ons chatten of mailen heb je dikke kans dat je met mij te maken krijgt.

Daarnaast ga ik regelmatig jullie bestellingen inpakken en bemoei ik me vrolijk overal tegenaan. Die mannen hier kunnen wel wat vrouwelijke nuances gebruiken!

Wat is je favoriete console/game?

Pokémon Sapphire! In ieder geval niet die rode versie op de Gameboy Advance. Hoe heet die ook alweer?

Nee, zonder gekheid, ik heb vooral de Nintendo DS en de Wii veel gespeeld. Mijn broers hadden een Gamecube, maar ik was vooral happy met mijn Balance Board.


Chris Vermeulen | levelseven

Chris Vermeulen

Wie ben je?

Ik ben Chris, 28 jaar, en student in Utrecht. Naast mijn liefde voor oude consoles verzamel ik gesteentes, fossielen en mineralen.

Tijdens het gamen zing ik gezellig mee met de nummers van Bazart en ik ben geregeld op mijn mountainbike in de Ardennen te vinden.

Wat doe je bij levelseven?

Met liefde zal ik jullie bestellingen verzamelen en inpakken, maar met pijn in mijn hart zal ik afscheid nemen van al dat moois.

Daarnaast sta ik voor jullie klaar als de pixels niet op je scherm verschijnen, je een Pikachu wil adopteren, of als je een andere vraag hebt.

Ook de website ontkomt niet aan mijn aanwezigheid en ik zal het team wat Brabantse gezelligheid meegeven.

Wat is je favoriete game?

Mario Kart op de SNES. Er zijn vele controllers in mijn jeugd gesneuveld om de top te kunnen bereiken maar mijn broers waren nog altijd beter dan ik.Michel Douwma | levelseven

Michel Douwma

Wie ben je?

Ik ben Michel, 31 jaar en woon in Hilversum.

Wat doe je bij levelseven?

Inmiddels ben ik me op andere doelen aan het richten, maar ik heb tussen 2013 en 2019 deel uitgemaakt van het team.

Tim: Michel is in die 6 jaar dermate belangrijk geweest dat hij een permanent plekje verdient in ons verhaal.

Wat is je favoriete game?

Ik heb zo'n beetje elke console wel gehad en speel nu het meeste op de Switch. Maar als ik één game moet noemen, ga ik voor Duck Hunt. Er is geen Kinect sensor of VR-technologie die op kan tegen die good old Zapper.


Tim van Dijk | levelseven

Tim van Dijk

Wie ben je?

Ik ben Tim, 30 jaar, woon op 5 minuten fietsen van onze verzendschuur, en ik ben dit avontuur 10 jaar geleden gestart.

Wat doe je bij levelseven?

Ik verzorg de websites en de techniek achter de logistieke processen. In de praktijk betekent dat dat ik voornamelijk veel naar code aan het staren ben. Hoeveel moderne poespas er wel niet aan te pas komt om een paar 8bit spelcomputers te slijten...

Tussendoor pak ik graag af en toe een willekeurige game om deze eens grondig te testen en probeer ik nog een beetje sturing te geven aan het zooitje ongeregeld hierboven.

Wat is je favoriete game?

Ocarine of Time. Of nee, Banjo Kazooie. Donkey Kong Country 2. Mario Party? Smash! Oooh, the memories...