Over Ons

Genoeg over ons. Hoe gaat het met ons?

De website RetroNintendoKopen.nl is onderdeel van levelseven.


Het verhaal van levelseven gaat terug tot een druilerige zondagmidag in het najaar van 2010...

We zaten gedachteloos wat te klikken door de diepe krochten van het internet toen we een advertentie voor een Nintendo 64 tegenkwamen. Op zo'n moment is je portemonnee natuurlijk geen match voor de overweldigende lading jeugdsentiment die je direct overvalt, dus een paar dagen later lag die zelfde N64 bij ons op de deurmat.

Al snel bleek dat wij niet de enige waren wiens kinderhartje sneller begon te kloppen bij het horen van dat oude Mario deuntje of het blazen in die cartridges.

Daar moesten we eigenlijk wat mee doen...

Zo gedacht, zo gedaan: op 11 maart 2011, zag onze eerste baby RetroNintendoKopen.nl het levenslicht. Drie hele lange dagen F5-en later kwam eindelijk de eerste bestelling binnen (shoutout naar Els!) en de rest, zo zeggen ze, is geschiedenis.

Dat eerste pakketje bleek het begin van een geweldig avontuur. Sinds die dag proberen we het elke dag een klein beetje beter te doen en zijn we dankzij jullie langzaam maar zeker uitgegroeid tot Nederlands beste webwinkel op het gebied van retro videogames - met meerdere websites om je spullen te kopen of te verkopen.

Ruim 30.000 game liefhebbers hebben we al geholpen om hun video game nostalgie te herbeleven en we zijn nog lang niet klaar!


Het Team

We zijn een klein hecht team van retro game liefhebbers.

We proberen van elk contactmoment met jullie een persoonlijke ervaring van te maken, dus stellen we ons bij deze graag even aan je voor...


Chris Vermeulen | levelseven

Chris Vermeulen


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Chris, 30 jaar, en student in Utrecht. Naast mijn liefde voor oude consoles verzamel ik gesteentes, fossielen en mineralen.

Tijdens het gamen zing ik gezellig mee met de nummers van Bazart en ik ben geregeld op mijn mountainbike in de Ardennen te vinden.

Wat doe je bij levelseven?

Met liefde zal ik jullie bestellingen verzamelen en inpakken, maar met pijn in mijn hart zal ik afscheid nemen van al dat moois.

Daarnaast sta ik voor jullie klaar als de pixels niet op je scherm verschijnen, je een Pikachu wil adopteren, of als je een andere vraag hebt.

Ook de website ontkomt niet aan mijn aanwezigheid en ik zal het team wat Brabantse gezelligheid meegeven.

Wat is je favoriete game?

Mario Kart op de SNES. Er zijn vele controllers in mijn jeugd gesneuveld om de top te kunnen bereiken maar mijn broers waren nog altijd beter dan ik.


Bauke Mandemaker | levelseven

Bauke Mandemaker


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Mijn naam is Bauke en ik ben 22 jaar. Ik ben groot fan van motorrijden, sporten en een heerlijk potje Mario Kart op de zondagmorgen.

Wat doe je bij levelseven?

Ik sprokkel geregeld jullie orders bij elkaar en ben ondertussen vaak te horen aan de telefoon voor een praatje - of voor serieuze dingen natuurlijk. Ook ben ik zo nu en dan te zien in een video op TikTok of Instagram, maar het liefst test ik natuurlijk alle spullen grondig doormiddel van eindeloos spellen spelen.

Tussendoor voorzie ik mijn collega's regelmatig van een lekker kopje koffie en een kwalitatief potje pingpong om de vierkante ogen tegen te gaan.

Wat is je favoriete game?

Ik heb meerdere jochies nachtmerries bezorgd in deze game. Ik werd ook wel de koning van nuketown genoemd, flexend met die dark matter camo.

Het kan maar één game zijn: Call Of Duty Black Ops III natuurlijk.


Danny Stooker | levelseven

Danny Stooker


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Danny, ik ben 31 jaar en ik bouwde mijn eigen eerste computer toen ik 8 was.

Wat doe je bij levelseven?

Ik ben de reparatie monteur. Ik vind het geweldig om te zien hoe apparaten in elkaar zitten. Zo ben ik met installeren/repareren/upgraden steeds een stapje hoger gegaan. En uiteindelijk zit ik nu te solderen/reflowen/reballen van aparaten die hulp nodig hebben. Zonde om goede apparaten weg te gooien die nog te repareren zijn!

Het is geweldig werk en je kan je kennis steeds meer uitbreiden.

Wat is je favoriete game?

Mijn favoriete games blijben toch de Pokémon games op de Nintendo’s. Voor Playstation heb ik mij zeker vermaakt met The Last of Us. En Halo voor op de Xbox mag ook niet ontbreken.


Justy Petronilia | levelseven

Justy Petronilia


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Justy, 24, student in Utrecht, en opgegroeid met de oude bekende GameCube en de Wii. Naast mijn expertise in Nintendo games, houd ik ook van zaalvoetbal en anime series.

Een fanatieke gamer die van winnen houdt, tijdens een spel heb ik altijd een serieuze blik. Tegelijkertijd ben ik zorgeloos en heb ik vaak een relaxte houding, verder heb ik de ambitie om een eigen bedrijf te starten.

Wat doe je bij levelseven?

Met passie ga ik te werk met jullie bestellingen: één voor één verzamelen en zorgvuldig inpakken, plus alle inkoop accuraat beoordelen en ook repareren wanneer nodig.

Ook sta ik voor je klaar als je alleen een zwart beeld ziet, niet verder komt in Super Mario of als je andere vragen hebt. Op we website zal ik alles zo compleet mogelijk maken, zodat je met minder vragen zit en sneller je game kan starten.

Wat is je favoriete game?

Super Smash Bros Ultimate op de Nintendo Switch. Elke keer deed ik mijn uiterste best om mijn broer te overmeesteren, maar het lukt tot op de dag van vandaag nog steeds niet.


Noah van der Mark | levelseven

Noah van der Mark


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Hoi! Ik ben Noah, 22 jaar oud, en ik ben student in Utrecht. Ik ben opgegroeid op mijn GameCube en en Playstation 1 waarmee mijn passie voor videogames begonnen is.

Naast het gamen zelf doe ik ook graag onderzoek naar games, bijvoorbeeld door speedruns te analyseren of te glitch hunten.

Wat doe je bij levelseven?

Ik kom in aanraking met een hoop binnen het bedrijf van playtesting tot order picking. Ook kan ik jullie helpen met bijvoorbeeld een opmerking of retournering.

Wat is je favoriete game?

Ik heb meerdere favorite games voor specifieke genre’s, Payday 2 is bijvoorbeeld mijn favoriete shooter en Fallout: New Vegas is mijn favorite RPG.

Maar in mijn mening staat Shadow of the Collosus op de Playstation 2 ver boven de competitie. De non-verbale storytelling, mysterie en de algemene atmosfeer steelt mijn focus elke keer dat ik de intro weer kijk. De gevechten met de Collosi raken nooit oud of saai en het design is nog steeds indrukwekkend.


Lucas Wulfers | levelseven

Lucas Wulfers


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Lucas, 18 jaar en ben een student op de school ROC Midden Nederland.

Ik hou heel erg veel van sporten. Ik korfbal al vanaf mijn 5de! Gamen doe ik ook heel graag. Ik kan niet zo goed tegen mijn verlies dus dat doe ik ook niet. 😄

Wat doe je bij levelseven?

Ik kom voor een tijdje stage lopen bij levelseven. Ik ga een aantal dingen doen zoals jullie pakketjes inpakken en je helpen als je iets wilt verkopen.

Wat is je favoriete game?

Mijn favoriete game is Overwatch 2; dat is denk ik wel een van de beste spellen van dit moment. Of Call of Duty Modern Warfare blijft ook een hele goeie.


Martijn Paans | levelseven

Martijn Paans


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Mijn naam is Martijn en met 18 jaar oud ben ik met de opleiding Ondernemer Retail bezig.

Met 3 grote broers ben ik vanaf jongs af aan al bezig geweest met het gamen op de oude consoles en daaruit is mijn grote game passie gegroeid.

Wat doe je bij levelseven?

Ik zorg dat jullie pakketjes geregeld worden. Ik wil uiteindelijk gaan reageren op jullie malse berichtjes en zorgen dat jullie de beste ervaring mogelijk gaan krijgen.

Wat is je favoriete game?

Na een heel leven lang aan game ervaring moet ik toch de win geven aan Terraria. Vanaf de Xbox 360 tot desktop al de bosses laten boeten voor wat ze me aan willen doen en met mods gaan er nog veel meer uitdagers vallen.


Ted de Kroon | levelseven

Ted de Kroon


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Hallo! Ik ben Ted (18 jaar) en ik doe de opleiding Ondernemer Retail E-Business op het ROC Midden-Nederland in Utrecht.

Vroeger met de DS op de achterbank van de auto heeft voor mij het begin met gamen gemaakt. Ook vind ik het leuk om op allerlei manieren de wereld van techniek te ontdekken, door bijvoorbeeld gebruik maken van een 3D printer.

Wat doe je bij levelseven?

Los van alle diverse werkprocessen die ik graag mee wil maken ga ik met plezier jullie pakketten inpakken en reageren op jullie leuke mailtjes.

Wat is je favoriete game?

Mijn passie voor handelen is bij dit spel alleen maar gegroeid en daarom heeft Rocket League voor mij de eerste plaats gekregen. Helaas ben ik in het spel zelf nooit zo goed geworden. 😊


Tim van Dijk | levelseven

Tim van Dijk


al mijn product tips » <- zo herken je me

Wie ben je?

Ik ben Tim, 32 jaar, woon op 5 minuten fietsen van onze verzendschuur, en ik ben dit avontuur 12 jaar geleden gestart.

Wat doe je bij levelseven?

Ik verzorg de websites en de techniek achter de logistieke processen. In de praktijk betekent dat dat ik voornamelijk veel naar code aan het staren ben. Hoeveel moderne poespas er wel niet aan te pas komt om een paar 8bit spelcomputers te verzenden...

Tussendoor pak ik graag af en toe een willekeurige game om deze eens grondig te testen en probeer ik nog een beetje sturing te geven aan het zooitje ongeregeld hierboven.

Wat is je favoriete game?

Ocarine of Time. Of nee, Banjo Kazooie. Donkey Kong Country 2. Mario Party? Smash! Oooh, the memories...


Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Op zoek naar een stage of een bijbaantje en wil jij ons team komen versterken? Awesome! 😃

Zie deze pagina voor de mogelijkheden of stuur ons gewoon een berichtje.

Tot snel!


verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock