Over Ons

Genoeg over ons. Hoe gaat het met ons?

De website RetroPlaystationKopen.nl is onderdeel van levelseven.


Het verhaal van levelseven gaat terug tot een druilerige zondagmidag in het najaar van 2010...

We zaten gedachteloos wat te klikken door de diepe krochten van het internet toen we een advertentie voor een Nintendo 64 tegenkwamen. Op zo'n moment is je portemonnee natuurlijk geen match voor de overweldigende lading jeugdsentiment die je direct overvalt, dus een paar dagen later lag die zelfde N64 bij ons op de deurmat.

Al snel bleek dat wij niet de enige waren wiens kinderhartje sneller begon te kloppen bij het horen van dat oude Mario deuntje of het blazen in die cartridges.

Daar moesten we eigenlijk wat mee doen...

Zo gedacht, zo gedaan: op 11 maart 2011, zag onze eerste baby RetroNintendoKopen.nl het levenslicht. Drie hele lange dagen F5-en later kwam eindelijk de eerste bestelling binnen (shoutout naar Els!) en de rest, zo zeggen ze, is geschiedenis.

Dat eerste pakketje bleek het begin van een geweldig avontuur. Sinds die dag proberen we het elke dag een klein beetje beter te doen en zijn we dankzij jullie langzaam maar zeker uitgegroeid tot Nederlands beste webwinkel op het gebied van retro videogames - met meerdere websites om je spullen te kopen of te verkopen.

Ruim 30.000 game liefhebbers hebben we al geholpen om hun video game nostalgie te herbeleven en we zijn nog lang niet klaar!


Het Team

We zijn een klein hecht team van retro game liefhebbers.

We proberen van elk contactmoment met jullie een persoonlijke ervaring van te maken, dus stellen we ons bij deze graag even aan je voor...


Chris Vermeulen | levelseven

Chris Vermeulen

Wie ben je?

Ik ben Chris, 28 jaar, en student in Utrecht. Naast mijn liefde voor oude consoles verzamel ik gesteentes, fossielen en mineralen.

Tijdens het gamen zing ik gezellig mee met de nummers van Bazart en ik ben geregeld op mijn mountainbike in de Ardennen te vinden.

Wat doe je bij levelseven?

Met liefde zal ik jullie bestellingen verzamelen en inpakken, maar met pijn in mijn hart zal ik afscheid nemen van al dat moois.

Daarnaast sta ik voor jullie klaar als de pixels niet op je scherm verschijnen, je een Pikachu wil adopteren, of als je een andere vraag hebt.

Ook de website ontkomt niet aan mijn aanwezigheid en ik zal het team wat Brabantse gezelligheid meegeven.

Wat is je favoriete game?

Mario Kart op de SNES. Er zijn vele controllers in mijn jeugd gesneuveld om de top te kunnen bereiken maar mijn broers waren nog altijd beter dan ik.


Guus Verdonk | levelseven

Guus Verdonk

Wie ben je?

Ik ben Guus, 18 jaar en de jongste van ons team. Ik ben de hardste werker van levelseven en daarnaast ben ik kortgeleden ook samen met mijn collega en oudklasgenoot een onderneming begonnen die nu in de beginfase zit.

In mijn vrije tijd ben ik vooral aan het sporten.

Wat doe je bij levelseven?

Naast af en toe een potje tafeltennis of even laten zien wat voor talent ik heb in Wii Sports bowlen ben ik hier in Utrecht vooral jullie pakketjes aan het inpakken en de producten netjes maken zodat jullie prachtige spullen van ons ontvangen. 😃

Ook ben ik een van de teamleden die jullie helpt met vragen of problemen via de mail, chat en aan de telefoon.

Wat is je favoriete game?

Dat is 100% Grand Theft Auto 5. Wat je ook bedenkt, je kunt het echt doen in die game. Zolang je maar een flink aantal geweren en sticky bombs hebt, heb je alles dat je hartje begeert.


Bauke Mandemaker | levelseven

Bauke Mandemaker

Wie ben je?

Mijn naam is Bauke en ik ben 20 jaar. Ik volg de opleiding Ondernemer Retail & E-business in Utrecht en ben groot fan van motorrijden, sporten en een heerlijk potje Mario Kart op de zondagmorgen.

Wat doe je bij levelseven?

Ik loop hier stage. Ik sprokkel geregeld jullie orders bij elkaar en ik ben ondertussen vaak te horen aan de telefoon voor een praatje - of voor serieuze dingen natuurlijk.

Tussendoor voorzie ik mijn hongerige collega's regelmatig van een lekkere verse kaasstengel.

Wat is je favoriete game?

Ik heb meerdere jochies nachtmerries bezorgd in deze game. Ik werd ook wel de koning van nuketown genoemd, flexend met die dark matter camo.

Het kan maar één game zijn: Call Of Duty Black Ops III natuurlijk.


Danny Stooker | levelseven

Danny Stooker

Wie ben je?

Ik ben Danny, ik ben 29 jaar en ik bouwde mijn eigen eerste computer toen ik 8 was.

Wat doe je bij levelseven?

Ik ben de reparatie monteur. Ik vind het geweldig om te zien hoe apparaten in elkaar zitten. Zo ben ik met installeren/repareren/upgraden steeds een stapje hoger gegaan. En uiteindelijk zit ik nu te solderen/reflowen/reballen van aparaten die hulp nodig hebben. Zonde om goede apparaten weg te gooien die nog te repareren zijn!

Het is geweldig werk en je kan je kennis steeds meer uitbreiden.

Wat is je favoriete game?

Mijn favoriete game, blijft toch de Pokémon series op de Nintendo’s. Voor Playstation heb ik mij zeker vermaakt met The Last of Us. En Halo voor op de Xbox mag ook niet ontbreken.


Quinten Groothoff | levelseven

Quinten Groothoff

Wie ben je?

Ik ben Quinten, 19 jaar oud en ik ben een student op de opleiding Ondernemer Retail Business & Sport. Dit doe ik bij het MBO Rijnijssel in Arnhem. Ik ben in mijn vrije tijd veel aan het verdiepen in ondernemen en ik heb zo ook mijn eigen KvK nummer. Hiernaast kan je mij en muziek niet scheiden, en lijkt het me enorm gaaf om zelf een artiest te zijn.

Wat doe je bij levelseven?

Ik loop momenteel stage voor een korte periode bij levelseven. Ik zorg er voor dat ik een steentje kan bijdragen in de meeste aspecten van het bedrijf. En dat iedere klant van levelseven tevreden zijn pakketjes mag ontvangen!

Wat is je favoriete game?

Hoedanook een vriendenspel met minigames. Een spel zoals Mario Party of alle leuke Wii Sports Games blijven uitdagend en garanderen altijd een goede avond met vrienden of familie. Of juist een flinke ruzie als je te goed bent ;) Ik zou deze dan ook zeker aanraden zolang je maar beschermers hebt meegebracht.


Tim van Dijk | levelseven

Tim van Dijk

Wie ben je?

Ik ben Tim, 30 jaar, woon op 5 minuten fietsen van onze verzendschuur, en ik ben dit avontuur 11 jaar geleden gestart.

Wat doe je bij levelseven?

Ik verzorg de websites en de techniek achter de logistieke processen. In de praktijk betekent dat dat ik voornamelijk veel naar code aan het staren ben. Hoeveel moderne poespas er wel niet aan te pas komt om een paar 8bit spelcomputers te verzenden...

Tussendoor pak ik graag af en toe een willekeurige game om deze eens grondig te testen en probeer ik nog een beetje sturing te geven aan het zooitje ongeregeld hierboven.

Wat is je favoriete game?

Ocarine of Time. Of nee, Banjo Kazooie. Donkey Kong Country 2. Mario Party? Smash! Oooh, the memories...