Over Ons

Genoeg over ons. Hoe gaat het met ons?

De website SegaVerkopen.nl is onderdeel van levelseven.


Het verhaal van levelseven gaat terug tot een druilerige zondagmidag in het najaar van 2010...

We zaten gedachteloos wat te klikken door de diepe krochten van het internet toen we een advertentie voor een Nintendo 64 tegenkwamen. Op zo'n moment is je portemonnee natuurlijk geen match voor de overweldigende lading jeugdsentiment die je direct overvalt, dus een paar dagen later lag die zelfde N64 bij ons op de deurmat.

Al snel bleek dat wij niet de enige waren wiens kinderhartje sneller begon te kloppen bij het horen van dat oude Mario deuntje of het blazen in die cartridges.

Daar moesten we eigenlijk wat mee doen...

Zo gedacht, zo gedaan: op 11 maart 2011, zag onze eerste baby RetroNintendoKopen.nl het levenslicht. Drie hele lange dagen F5-en later kwam eindelijk de eerste bestelling binnen (shoutout naar Els!) en de rest, zo zeggen ze, is geschiedenis.

Dat eerste pakketje bleek het begin van een geweldig avontuur. Sinds die dag proberen we het elke dag een klein beetje beter te doen en zijn we dankzij jullie langzaam maar zeker uitgegroeid tot Nederlands beste webwinkel op het gebied van retro videogames - met meerdere websites om je spullen te kopen of te verkopen.

Ruim 30.000 game liefhebbers hebben we al geholpen om hun video game nostalgie te herbeleven en we zijn nog lang niet klaar!


Het Team

We zijn een klein hecht team van retro game liefhebbers.

We proberen van elk contactmoment met jullie een persoonlijke ervaring van te maken, dus stellen we ons bij deze graag even aan je voor...


Chris Vermeulen | levelseven

Chris Vermeulen

Wie ben je?

Ik ben Chris, 28 jaar, en student in Utrecht. Naast mijn liefde voor oude consoles verzamel ik gesteentes, fossielen en mineralen.

Tijdens het gamen zing ik gezellig mee met de nummers van Bazart en ik ben geregeld op mijn mountainbike in de Ardennen te vinden.

Wat doe je bij levelseven?

Met liefde zal ik jullie bestellingen verzamelen en inpakken, maar met pijn in mijn hart zal ik afscheid nemen van al dat moois.

Daarnaast sta ik voor jullie klaar als de pixels niet op je scherm verschijnen, je een Pikachu wil adopteren, of als je een andere vraag hebt.

Ook de website ontkomt niet aan mijn aanwezigheid en ik zal het team wat Brabantse gezelligheid meegeven.

Wat is je favoriete game?

Mario Kart op de SNES. Er zijn vele controllers in mijn jeugd gesneuveld om de top te kunnen bereiken maar mijn broers waren nog altijd beter dan ik.


Guus Verdonk | levelseven

Guus Verdonk

Wie ben je?

Ik ben Guus, 18 jaar en de jongste van ons team. Ik ben de hardste werker van levelseven en daarnaast ben ik kortgeleden ook samen met mijn collega en oudklasgenoot een onderneming begonnen die nu in de beginfase zit.

In mijn vrije tijd ben ik vooral aan het sporten.

Wat doe je bij levelseven?

Naast af en toe een potje tafeltennis of even laten zien wat voor talent ik heb in Wii Sports bowlen ben ik hier in Utrecht vooral jullie pakketjes aan het inpakken en de producten netjes maken zodat jullie prachtige spullen van ons ontvangen. 😃

Ook ben ik een van de teamleden die jullie helpt met vragen of problemen via de mail, chat en aan de telefoon.

Wat is je favoriete game?

Dat is 100% Grand Theft Auto 5. Wat je ook bedenkt, je kunt het echt doen in die game. Zolang je maar een flink aantal geweren en sticky bombs hebt, heb je alles dat je hartje begeert.


Bauke Mandemaker | levelseven

Bauke Mandemaker

Wie ben je?

Mijn naam is Bauke en ik ben 20 jaar. Ik volg de opleiding Ondernemer Retail & E-business in Utrecht en ben groot fan van motorrijden, sporten en een heerlijk potje Mario Kart op de zondagmorgen.

Wat doe je bij levelseven?

Ik loop hier stage. Ik sprokkel geregeld jullie orders bij elkaar en ik ben ondertussen vaak te horen aan de telefoon voor een praatje - of voor serieuze dingen natuurlijk.

Tussendoor voorzie ik mijn hongerige collega's regelmatig van een lekkere verse kaasstengel.

Wat is je favoriete game?

Ik heb meerdere jochies nachtmerries bezorgd in deze game. Ik werd ook wel de koning van nuketown genoemd, flexend met die dark matter camo.

Het kan maar één game zijn: Call Of Duty Black Ops III natuurlijk.


Rik Merkus | levelseven

Rik Merkus

Wie ben je?

Ik ben Rik, 19 jaar, geboren en getogen in Utrecht en studeer Ondernemer Retail & E-business.

Verder hou ik van voetbal, gymmen en gamen.

Wat doe je bij levelseven?

Ik loop stage bij dit hechte team, en hou me bezig met het inpakken van jullie pakketjes, het beoordelen van jullie consoles en natuurlijk vooral het uitgebreid testen van jullie spellen.

In deze gezellige bunker is altijd wel wat te doen en altijd ruimte voor een grap en grol.

Wat is je favoriete game?

Dit vind ik een moeilijke... als ik MOET kiezen zou ik gaan voor: Pokemon HeartGold, Mario Kart Double Dash, Mario Sunshine en Luigi's Mansion op de GameCube.


David Weijnands | levelseven

David Weijnands

Wie ben je?

Mijn naam is David en ik volg de opleiding Ondernemer Retail & E-Business. Momenteel zit ik in mijn eerste jaar en ik heb het tot nu toe super erg naar mijn zin.

Voor mijn stage heb ik gekozen voor levelseven. Aangezien dit heel erg aansluit op mijn opleiding en ik veel interesse heb in de game industrie was de keuze al snel gemaakt.

Wat doe je bij levelseven?

Elke dag is weer een nieuw avontuur en het is heel cool om alle verschillende artikelen binnen te zien komen. In het magazijn verwerk ik de bestellingen en als er nieuwe artikelen binnen komen dan zet ik deze in het systeem en zorg ik ervoor dat ze gebruiksklaar zijn voor de klant.

Hier werken eigenlijk alleen maar mensen die net zo enthousiast zijn zoals ik en dat motiveert natuurlijk echt enorm.

Wat is je favoriete game?

Als ik een favoriete game zou moeten kiezen dan is dat denk ik toch wel Super Mario Galaxy 2. Als kind heb ik hier zoveel plezier aan beleefd.


Anna Oudshoorn | levelseven

Anna Oudshoorn

Wie ben je?

Ik ben Anna, 18 jaar oud, en ik studeer Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. In mijn vrije tijd voetbal ik graag en ben ik ook vaak te vinden in de sportschool.

Wat doe je bij levelseven?

Ik houd mij bezig met het bij elkaar zoeken en inpakken van alle mooie bestellingen. Daarnaast ben ik bezig om al jullie vragen te beantwoorden of jullie te helpen via de mail.

Ook loop ik hier stage bij levelseven. Tijdens mijn stage ga ik kijken hoe ik de website nog beter kan maken, zodat het niet meer nodig is voor jullie om ons te mailen/chatten/bellen met problemen. Dan kunnen we als jullie wel bellen gewoon lekker over je favoriete games praten! 😊

Wat is je favoriete console/game?

Mijn favoriete game is denk ik Super Mario Bros op de Wii. Maar ik ben ook niet vies van een potje Rocket League op de PS4.


Mila Vučković | levelseven

Mila Vučković

Wie ben je?

Ik ben Mila. Ik ben 21 jaar oud, en ik studeer Communicatie aan de Hogeschool Utrecht.

Wat doe je bij levelseven?

Voor een korte periode kom ik als stagiair het team van levelseven ondersteunen.

Voordat ik de opleiding communicatie begon, heb ik een jaar audiovisuele media gestudeerd. Hier heb ik veel geleerd over filmen en fotograferen. Deze vaardigheden ga ik samen met mijn communicatiekennis inzetten om de website te verbeteren! Verschillende pareltjes uit het magazijn ga ik vastleggen zodat de klanten de producten nog beter kunnen ervaren op de website. 📷

Daarnaast ga ik samen met mijn mede stagiair Kristie de verhalen van jullie een podium geven op de website.

Wat is je favoriete console/game?

Ik heb in mijn jeugd van heel veel Nintendo DS spelletjes genoten, maar mijn favoriet was toch wel Scooby-Doo Unmasked op de Gameboy Advance!


Kristie Kuiters | levelseven

Kristie Kuiters

Wie ben je?

Ik ben Kristie en ik ben 19 jaar. Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar van de studie Communicatie die ik volg in Utrecht.

Naast mijn studie hou ik mij bezig met het werken op een BSO en ben ik 3 keer per week te vinden op het voetbalveld. ⚽

Wat doe je bij levelseven?

Als stagiair (en allerkleinste) bij levelseven hou ik mij bezig met de content op de website.

Samen met Mila mag ik een mooie opdracht uitvoeren om jullie een erepodium te geven. Daarnaast zorg ik voor aantrekkelijke en duidelijke beschrijvingen bij de producten en ben ik bezig met het schrijven van nieuwe content artikelen.

Wat is je favoriete console/game?

Een echte gamefanaat ben ik zeker niet. Maarrrrr als ik begin, dan sta ik ook aan. Wii Sports, en dan met name bowlen, vind ik echt ontzettend leuk om te spelen met mijn familie. Zeker aan het begin van Corona werden al de Wii spellen weer uit de kast gepakt.


Danny Stooker | levelseven

Danny Stooker

Wie ben je?

Ik ben Danny, ik ben 29 jaar en ik bouwde mijn eigen eerste computer toen ik 8 was.

Wat doe je bij levelseven?

Ik ben de reparatie monteur. Ik vind het geweldig om te zien hoe apparaten in elkaar zitten. Zo ben ik met installeren/repareren/upgraden steeds een stapje hoger gegaan. En uiteindelijk zit ik nu te solderen/reflowen/reballen van aparaten die hulp nodig hebben. Zonde om goede apparaten weg te gooien die nog te repareren zijn!

Het is geweldig werk en je kan je kennis steeds meer uitbreiden.

Wat is je favoriete game?

Mijn favoriete game, blijft toch de Pokémon series op de Nintendo’s. Voor Playstation heb ik mij zeker vermaakt met The Last of Us. En Halo voor op de Xbox mag ook niet ontbreken.


Tim van Dijk | levelseven

Tim van Dijk

Wie ben je?

Ik ben Tim, 30 jaar, woon op 5 minuten fietsen van onze verzendschuur, en ik ben dit avontuur 10 jaar geleden gestart.

Wat doe je bij levelseven?

Ik verzorg de websites en de techniek achter de logistieke processen. In de praktijk betekent dat dat ik voornamelijk veel naar code aan het staren ben. Hoeveel moderne poespas er wel niet aan te pas komt om een paar 8bit spelcomputers te verzenden...

Tussendoor pak ik graag af en toe een willekeurige game om deze eens grondig te testen en probeer ik nog een beetje sturing te geven aan het zooitje ongeregeld hierboven.

Wat is je favoriete game?

Ocarine of Time. Of nee, Banjo Kazooie. Donkey Kong Country 2. Mario Party? Smash! Oooh, the memories...